UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.08.2017

Новата версия на софтуерния продукт Shelter в хотел Пур-Новолок !

Фирма UCS модернизира хотел «Пур-Наволок» в гр. Архангелск с помощта на новата версия на системата Shelter - UCS_Shelter v.2.


UCS_Shelter v.2 в хотел Пур-Новолок

Хотел «Пур-Наволок» съчетава европейското изящество и северната сърдечност. Персоналът на хотела се стреми да създава всички условия за комфортното пребиваване на гостите, като обслужване на високо ниво, уютна обстановка, удобно местоположение в центъра на града.


UCS_Shelter v.2 в хотел Пур-Новолок

На територията на «Пур-Наволок» е разположен спортно-оздравителен център, чиито услуги са оценени по достойнство от гостите на хотела и жителите на града – зала за тренировки, масажи, турска баня, финландска сауна и салон за красота. Хотелът също така се ползва с голяма популярност при организирането на различни мероприятия и празнични тържества.


UCS_Shelter v.2 в хотел Пур-Новолок

Преминаването на хотела към новата версия UCS_Shelter v.2 позволява на персонала да използва голям брой функции, да инсталира допълнителни модули, разработени специално за тази версия. За да работи хотелът ефективно и безпроблемно, фирма UCS организира обучение на персонала с цел подробно запознаване и изучаване на новата версия UCS_Shelter v.2.

Системата за управление UCS_Shelter v.2 автоматизира цялата текуща работа с гостите на хотела – резервиране на стаи, предоставяне на сведения за наличието на свободни места, регистрация на гостите, настаняването им, работа със сметките и подготовка на данни за счетоводството. С UCS_Shelter v.2 управителите на хотела винаги разполагат с информация за заетостта, включително прогноза, анализ на данни за няколко години и статистика по гости. На основата на всичко това могат да се вземат обосновани и информирани решения, като промяна на ценовата политика, определяне на приоритетни насоки за развитие на бизнеса, формиране на маркетингова стратегия.


UCS_Shelter v.2 в хотел Пур-Новолок

Модернизацията на хотела и преминаването към новата версия на софтуерния продукт Shelter v.2 позволяват не само да се организира ефективно функциониране на отделите за резервиране и настаняване, но и успешно да се управлява дейността на другите отдели, надеждно да се контролират всички бизнес - процеси вътре в хотела.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15