UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.08.2017

UCS_Премьера автоматизира централния стадион на Алмата – Казахстан !

Централният стадион на Алмата е главната спортна площадка на града, на която се провеждат учебно-тренировъчни и масови спортни мероприятия, а също така съревнования от различни нива. Капацитетът на стадиона е 23 000 места, а пропусквателната способност се извършва с помощта на софтуерния продукт за управление – UCS_Премьера.


UCS_Премьера автоматизира централния стадион на Алмата – Казахстан

UCS_Премьера автоматизира централния стадион на Алмата – Казахстан

Централният стадион е уникално спортно съоръжение, което заема площ над 10 хектара. В рамките на стадиона, освен Голяма Арена и Малка Арена (футболни полета, пътеки за бягане, спортни сектори), са разположени и специализирани зали за бокс, борба и фехтовка. Тук се намират школи за висше спортно майсторство - гимнастики, алпинизъм, джудо, шейпинг, както и Център за Олимпийска подготовка.


UCS_Премьера автоматизира централния стадион на Алмата – Казахстан

За провеждането на редица крупни спортни мероприятия и подготовката за важни футболни състезания, бе инсталирана софтуерната система UCS_Премьера – за продажба на билети и реализиране на пропусквателен контрол с помощта на 20 турникета. Продажбата на билети се извършва на девет каси, като има и вариант продажба чрез Интернет, от сайтовете на две билетни системи.


UCS_Премьера автоматизира централния стадион на Алмата – Казахстан

За работата с посетителите на стадиона са предвидени мобилни терминали на контролера, които работят по Wi-Fi на територията му. Това води до допълнителна гъвкавост на контролно-пропусквателната система.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15