UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.08.2017

Софтуерният продукт Shelter в Spa-хотел «Свеж Вятър» в Подмосковието !

Фирма UCS завърши проекта си по обновяване на системата за автоматизиране на хотел «Свеж Вятър», намиращ се недалеч от Москва. В хотела е инсталиран съвременния софтуер за управление – Shelter v.2., а също така в близко време се планира обучение на персонала.


Софтуерният продукт Shelter в Spa-хотел «Свеж Вятър» в Подмосковието

Софтуерният продукт Shelter в Spa-хотел «Свеж Вятър» в Подмосковието

Територията на SPA-хотел «Свеж вятър» представлява голямо пространство за разходки и релакс, тъй като е разположен в горски масив с красива природа и чист въздух. Съвременната архитектура на сградите, поддържаното пространство и многото развлечения правят това място изключително подходящо за приятен и комфортен отдих. Всички стаи на хотела, както и къщичките на територията на комплекса, отговарят на стандартите на съвременния хотелиерски бизнес.

За любителите на активната почивка хотелът «Свеж вятър» предлага: пейнтбол, атракциона «Тюбинг», плажен футбол и волейбол, отдаване под наем на спортни принадлежности, а за гостите, които желаят спокоен отдих, са на разположение: SPA-комплекс, открит отопляем и закрит басейни, сауна, ресторанти, кафенета, барове, дори кинотеатър.

През зимата на територията на хотела има ледена пързалка, хокейна площадка, а за любителите на екстремните спортове се организира трансфер до намиращия се в близост ски-курорт. Любезният и гостоприемен персонал и високото качество на услугите допълват положителните емоции и впечатления на гостите от престоя им тук.

За организиране на по-ефективно управление и пълен контрол на работата, бе избран софтуерния продукт Shelter v.2. Преминаването към новата версия - Shelter v.2, позволява използването на повече функции, като по този начин се обхващат всички аспекти на дейността на хотела – работа с гостите, персонала и отделите на хотела, продажба на услуги, изготвяне на сметки, водене на статистика и извършване на финансово планиране.


Софтуерният продукт Shelter в Spa-хотел «Свеж Вятър» в Подмосковието

Софтуерният продукт Shelter в Spa-хотел «Свеж Вятър» в Подмосковието

Благодарение на внедряването на софтуерните решения на фирма UCS, работните процеси в комплекса са облекчени значително. Проектът дава своите резултати: качеството и скоростта на обслужване са на изключително високо ниво, а собствениците на хотела винаги могат да получат отчети за цялостната дейност в удобен за тях вид, да формират клиентска база за последващи разработки на различни програми за лоялност.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15