UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.08.2017

Софтуерните решения r_keeper_7 и StoreHouse в най-големия ресторантски комплекс в Узбекистан !

Фирма UCS реализира поредния си проект – автоматизиране на ресторантския комплекс Multi MaFé в Ташкент, с обща площ от 3 000 кв.м. и над 250 места за настаняване. За целта бяха инсталирани софтуерните продукти r_keeper_7 и StoreHouse, с чиято помощ се контролира целия процес на управление на комплекса.


r_keeper_7 и StoreHouse в Multi MaFé - Ташкент

Комплексът Multi MaFé включва: шоколатерия, предлагаща продукти от белгийски шоколад, гастроном с деликатесни изделия от Дубай, Италия и Испания, кафене с разнообразни напитки, тематична детска зона във вид на детски приказки, а също и италиански ресторант с традиционни рецепти.


r_keeper_7 и StoreHouse в Multi MaFé - Ташкент

Ресторантът с нов формат Multi MaFé се състои от две зони: ако в едната зона посетителите се чувстват уютно, като в романтичен ресторант, то в другата част се оказваш на оживена уличка в малък италиански град. В менюто на ресторанта са включени традиционни ястия от различни региони на Италия.


r_keeper_7 и StoreHouse в Multi MaFé - Ташкент

За да се поддържа нивото на обслужване високо, да се повишават скоростта и качеството на услугите, както и продажбите, да се привличат нови клиенти, бе извършена инсталация на съвременната професионална система за управление на ресторанти – r_keeper_7. Програмата позволява да се подобри процесът на взаимодействие между кухнята и залата, да се осигури автоматизирано управление на всички бизнес-процеси в комплекса.


r_keeper_7 и StoreHouse в Multi MaFé - Ташкент

За воденето на складов отчет на комплекса спомага софтуерният продукт StoreHouse, благодарение на който се извършва контрол на запасите в склада, създават се условия за безпроблемна работа в кухнята, а също така се извършва инвентаризация и анализ на най-поръчваните на ястия.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15