UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.08.2017


Най-големият хотел в Ярославъл автоматизиран с Shelter !

С помощта на софтуерния продукт UCS_Shelter бе автоматизиран хотелския комплекс «Любим», който заема обширна територия на площ от 2,5 хектара и се намира в историческия център на Ярославъл.


Най-големият хотел в Ярославъл автоматизиран с  Shelter


Най-големият хотел в Ярославъл автоматизиран с  Shelter

На територията на комплекса се намират три четириетажни корпуса, включващи 270 стаи, ресторант с 450 места, банкетни и конферентни зали и голям автопарк.

За ефективния контрол на всички бизнес-процеси в хотелския комплекс, специалистите от UCS инсталираха софтуерния продукт UCS_Shelter, който позволява на персонала да използва голям брой функции, да задава допълнителни модули, разработени именно за тази версия на софтуера.


Най-големият хотел в Ярославъл автоматизиран с  Shelter

Най-големият хотел в Ярославъл автоматизиран с  Shelter

Системата за управление UCS_Shelter автоматизира цялата текуща работа с гостите на хотела – резервиране на стаи, предоставяне на информация за наличието на свободни места, регистрация на гостите и тяхното настаняване, работа със сметките и подготовка на данни за счетоводството. С UCS_Shelter на управителите на хотела по всяко време ще бъде достъпна информация за заетостта на хотела, ще могат да правят прогнози за заетостта, анализ на данните за няколко години и статистика по гости. Въз основа на всичко това те могат да променят ценовата си политика, да определят приоритетните направления за развитие на бизнеса, да формират маркетингова стратегия.

Благодарение на програмата UCS_Shelter може да се контролира не само организацията на отдел Резервации и настаняване, но и да се управлява дейността на другите подразделения и всички бизнес-процеси в хотела.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15