UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.10.2017


Резултати от изложбата XX PIR EXPO от r_keeper за специалистите по ресторантьорския бизнес


    Ново поколение - нови гледни точки - нови хоризонти: така звучеше основната концепция на 20-тата седмица на PIR Expo Russian Hospitality Week.

     Днес PIR Expo е не само машина на времето на индустрията HoReCa в Русия и страните от ОНД, тя е място, където традициите и иновациите се срещат. За r_keeper тази година е юбилей: 25 години успех с повече от 50 000 автоматизирани ресторанта.

     От 9 до 12 октомври щанд на UCS е с № 2G20. Той стана център за дискусия на нови автоматизации, актуални тенденции, както и обмен на опит между ресторантьори, HR-специалисти и главни готвачи.

   Представихме ярки идеи и създадохме една незабравима атмосфера. Хубавото кафе от нашия партньор „Кафема”, както и натурални плодови пасти, които просто се топяха в устата - помогнаха на нас и гостите ни бързо да се събудим и да се заредим с положителен заряд.    За последното събитие щанда на r_keeper присъстваха повече от 10 000 души! Представете си, раздалили сме над 9000 маркови писалки, бяха изпити повече от 1000 чаши кафе, но благодарение на интензивна програма от семинари с известни лектори, бизнесмени и лидери на ресторантския пазар, публиката на r_keeper_Academy се пренасели.    Сергей Миронов, Алексей Медведев, Екатерина Стародубцева и много други специалисти представиха своите ключови идеи, споделиха важни аспекти и тайните на успеха на бизнеса. В рамките на програмата, студентите получиха отговори на основни въпроси:
- как да отворят своя първи ресторант и да съберат екип от съмишленици,
- какви обикновено грешки допускат ресторантите и как да се сведат до минимум рисковете в началото,
- как правилно да се работи с ЕДАИС /единна държавна автоматизирана информационна система/,
- струва ли си да организират собствен отдел за доставка, както и компетентно и законно да водят своята финансова дейност. По време на почивките между презентациите, гостите активно участваха в многобройни томболи от r_keeper.    Основното събитие на годината приключи. Радвахме се да видим колеги, партньори и гости.
Ще се видим догодина!


Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15