UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.10.2017


Хотели в столицата под управлението на Shelter програма

  Компанията UCS е модернизирала хотелите влизащи във веригата Redstar HOTELS „На Казачием” и „Никонов” и ги е ъпгрейднала на новата версия на Shelter v.2 .   Всеки хотел в мрежата на Redstar HOTELS е уникален, защото съчетава характеристиките и традициите на всеки град, в който се намира. Първокласно качество на обслужване и удобно разположение в историческата част - основните предимства на Redstar HOTELS. Руската хотелска верига и висококвалифицираният им персонал се стреми да оправдае всички очаквания на гостите. Хотел „Никонов” има уникално местоположение. Той е разположен в близост до историческите забележителности на града - спортен комплекс „Олимпийски”, Болшой театър и Държавния музей в Москва. Хотелът е идеално място за групи до тридесет души, а също така дава възможност за организиране на екскурзии, поръчки на билети за театъра и музея по желание на гостите.   Хотелът „На Казачием” има четири етажа и се откроява с необичайно място, тъй като се намира в сграда на класическо имение с европейски интериор. Предимството на хотела е, че се намира в историческия център на града. Най-интересните и посещавани забележителности на столицата се намират наблизо. Във всяка стая на „На Казачием” има всичко необходимо за комфортен престой. Хотелът разполага с една конферентна зала, оборудвана със съвременна и висококачествена техника, която позволява да се провеждат всякакви събития. Конферентните съоръжения в допълнение към отдаването под наем на залата включват: кафе, шведска маса и безплатен паркинг.   Специалистите от фирмата UCS проведоха обучение по новата версия на Shelter v.2, за персонала на хотела, което позволява използването на всички функции от персонала. Инсталирани са допълнителни модули, разработени за тази версия на софтуера, които да отговарят на ново въведените руски федерални закони.   Модернизацията на хотелите и преминаването към нова версия на програмата Shelter v.2 позволява не само да се организира ефективното функциониране на резервационната хотелската услуга, но и да се управляват успешно дейностите на други хотели, надеждно да се контролират всички бизнес процеси, така че персонала да отделя повече време на гостите.

   Хотелите във веригата на Redstar HOTELS са готови да създадат най-добрите условия за комфортен престой на гостите, подобряване на стандартите за обслужване и ниво на обслужване през цялата година.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15