UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.12.2017


R_keeper и Store House в сърцето на Грузия


  В най-големия търговски център в Грузия – „Галерия” ресторант Ballroom беше автоматизиран, благодарение на представителите на UCS - компанията UCS Georgia. Изпълнение на софтуерни решения са в действие само от два дни.


   „Галерия” е новият търговски център, разположен в най-посещаваното място в Тбилиси на ул. Шота Руставели 2/4. В него са разположени: кино, боулинг, много международни и местни търговски магазини, детски център, food court и ресторант.   Новият търговски център „Галерия” е построен на мястото на разрушената сграда на бившия универсален магазин в Тбилиси. Трябва да се отбележи културното значение на сградата, тъй като тя включва театър Грибоедов и Свободния театър. Това е едно от най-оживените места в града, където по всяко време на деня може да усети ритъма на Тбилиси, а в „Галерия” Ballrom - Food Drinks & Bowling се намират три основни компонента за комфорт и перфектно забавление в едно пространство.   За да може всички бизнес процеси да функционират ефективно и гладко, представителите от Грузия бързо са инсталирали софтуера от компанията на UCS, което позволило на ресторанта да автоматизира всички процеси. С помощта на R_keeper се е подобрила работата на ресторант Ballroom, значително се е увеличила бързината на обслужване на клиентите, което позволява не само да се поддържа висок стандарт на обслужването на всички етапи на работа, но и да се увеличи броя на постоянните посетители и лоялността им към заведението. Имайки предвид спецификата на заведенията, представителите в Грузия са предоставили необходимото оборудване, отговарящо на изискванията на собствениците на Ballroom.   Програмата Store House помага за съхраняването на инвентара, който има интеграция с R_keeper. Софтуерът извършва инвентаризация, анализира търсенето на ястия, позволява пълно автоматизиране на процеса на управление на производството. Проектът се оказал мащабен благодарение на съвременните технологии, които позволяват свързването на централния офис на работа към локален сървър чрез интернет използвайки TCP, който поддържа както R_keeper, така и Store House.

   В допълнение, от представителите на UCS Georgia са проведени обучителни семинари на персонала на ресторанта.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15