UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.02.2018


Мини-хотел в центъра на столицата под управлението на програмата Shelter


Фирма UCS автоматизира мини-хотела La Gioconda, разположен в северозападната част на Москва. Специалистите избраха да инсталират софтуерната програма - Shelter_Lite.

Името на хотела идва от ресторант, който някога е бил в центъра на града, недалеч от Червеният площад и най-известният по онова време в столицата хотел – „Русия”. От 22 ноември 2017 година ресторантът стартира нова история под същото име в хотел La Gioconda. Сега той е мини хотел с 13 комфортни стаи и ресторант за 180 места. Стаите са проектирани в модерен стил от дизайнери. Хотелът предлага удобни единични, двойни и тройни стаи.Разположен е в тихата зона на бизнес частта на града, в близост до големи бизнес центрове и третият транспортен пръстен, който позволява на гостите да почиват от градския шум, както и да имат добра транспортна достъпност от значими исторически забележителности на града. Така в непосредствена близост до хотела са разположени различни места за отдих, развлечения и забележителностите на града: Гончаровски парк, телецентър „Останкино”, най-големият изложбен център – „ВДНХ”. Стаите разполагат с всичко за комфортно настаняване: легло с ортопедичен матрак, климатик, сателитна телевизия, баня. Срещу допълнително заплащане може да се поръча закуска в стаята или да хапнете в ресторанта на хотела, разположен на първия етаж.За да се гарантира, че всички управленски процеси функционират ефективно и са под контрол, собственикът на мини-хотела избра софтуера Shelter_Lite. Системата за управление Shelter_Lite е удобена програма, създадена от UCS за мини-хотели. Разполага с ограничена функционалност по отношение на пълната версия на Shelter и е предназначена за настаняване до 35 стаи.Програмата автоматизира цялата текуща работа с гостите на хотела - резервации на стаите, информация за свободните места, регистрацията на гостите и настаняването им по стаите, както и изготвянето на справки и счетоводни отчети. При закупуване на версия на системата за управление Shelter_Lite, собствениците на мини-хотела не плащат прекалено много за излишни опции и при необходимост могат да преминат към пълната версия на програмата Shelter по всяко време. За да работи ефективно хотела, UCS проведоха обучение за хотелския персонал, с цел задълбочено изучаване на всички функции и възможности на програмата Shelter_Lite.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15