UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.02.2018


R_keeper_7 и StoreHouse в грил-бар „Бивень”


      Представители от UCS – фирма „РДМ Сервис” инсталираха софтуерните програми на UCS в грил-бар „Бивень” в град Санкт Петербург.

   На булевард Медиков от към Петроградска страна е открит ресторант „Бивень”. Над проекта работи професионалният екип: в ролята на шев-готвача влезе Евгений Мещеряков, който е работил в тандем с френския готвач Аленом Дюкасом в парижкия Taillevent, а също така и e ръководил кухнята в петербургското училище – „Блок”. Влезе шев-готвача Алексей Ермаков на (El Copitas и „Гранд Хотел Европа”), барман – Михаил Мелник на (El Copitas).    С интериорният дизайн се ангажира екипа на DA Architects. Ресторантът се състои от една зала, предназначена за 42 места, която е декорирана в минималистичен стил – черно-бели цветове и ясна геометрия. Дизайнът използва много индустриални материали, като бетон и метал. Също така през летния сезон, собствениците на обекта обещават да оборудват уютна тераса на улицата.

    Компактното меню на грил-бара „Бивень” има – европейски ястия, например, в раздела за закуска можете да изберете пастет от пилешки дробчета с лук и мармалад, брускета със задушени ребра или сос тартар с говеждо месо и картофен мус. Топлата храна се приготвя главно от американския грил - Green Eggs, който изглежда като огромно яйце, съчетаващ функция с грил, фурна, на пара, функция опушвне, пещ. За приготвянето на месо, готвачите подхождат старателно, например: телешки пържоли се мариноват първите дванадесет часа от суха марината, след което слагат сос за барбекю на основата на Coca-Cola. Последно се добавя на ястието необходимата сладост и пикантност.     Основната част на винената карта е от европейски вина. Цената на чаша варира от 300 до 350 рубли. Също в заведението има селекция от силен алкохол от Михаила Мелника, барман и съсобственик на заведението El Copitas.

    За да остане услугата на грил-бара на високо ниво и да се увеличи ефективността на ресторанта, представителите от UCS – фирма „РДМ Сервис”, инсталира R_keeper_7, като система за контрол на залата, осигурявайки контрол на работата на персонала и ускоряване обслужването на гостите.

    За извършване на ефективно съхранение на данни в грил-бара и да се наблюдават излишък и недостиг, както и да се проследи процесът на обмен на документи, беше въведена система за складово отчитане - StoreHouse. Особеност на продукта е че е с висока производителност и минимални системни изисквания за инсталиране в заведението.    Благодарение на въвеждането на програмата R_keeper_7, и складовия модул StoreHouse и инсталирането на необходимото оборудване, собствениците на грил-бара „Бивень” получават актуално отчитане и високи печалби, персоналът на заведението приема поръчките бързо и осигурява индивидуален подход към всеки гост. Също така представителите от „РДМ Сервис” успешно проведоха обучения за персонала, което значително подобри работата на грил-бара „Бивень”.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15