UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.02.2018


Инсталиране на програмата Shelter_Lite в хотел „Салют” област Тулска


   С помощта на софтуерната програма Shelter_Lite, специалисти от фирма UCS автоматизираха хотел „Салют” в град Алексин, област Тулска.       Хотел „Салют” се намира на улица „Болотова дом №18”, район „Сельхозтехника”. Този неголям, уютен хотел има петнадесет стаи - десет единични и пет двойни стаи, принадлежащи към клас полу-лукс. Тук всичко допринася за спокоен престой и комфортна почивка. За пълноценна почивка сред природата не е необходимо да се отдалечавате от Москва, защото „Салют” е прекрасна природна зона. Наблизо се намира река Ока и гъсти гори, така че любителите на водните спортове и риболова могат напълно да се насладят на тези възможности и да прекарват свободното си време страхотно.   Основният принцип на работа на персонала на хотела „Салют” – е грижата за своите гости. За служителите на хотела е важно, гостите да се чувстват комфортно и да не изпитват никакви неудобства от различен характер. Персоналът на хотела прави всичко, за да направи престоя им в хотела приятно и продуктивно. Хотелът стриктно следи за качеството на предлаганите услуги предоставяни на посетителите.

     Също така в близост до хотел „Салют” се намира и фитнес клуба „Фрегат”. Там гостите могат да посетят фитнес залата и сауната, където могат да се отпуснат след работните дни.   Регистриране на посетители в хотелския комплекс, резервиране на стая от сайта на хотела, предоставяне на информация относно наличността на свободни места, обработване на информация за сметки и прехвърлянето им на счетоводния отдел, професионална система за управление на бутиковия хотел помага програмата Shelter_Lite. За разлика от пълната версия е в това, че придобивайки опростена версия на системата за управление на Shelter_Lite, собствениците на мини-хотела използват само тези опции, които са им необходими на този етап за работата, но в същото време, ако е необходимо, те могат да преминат на пълната версия на програмата.

     Програмата автоматизира цялата текуща работа с гостите на хотела – резервирани стаи, предоставяне на информация за наличните свободни места, регистриране на гостите и настаняването им в хотелската стая. Хотел „Салют” през цялото време работи за повишаване на качеството на услугите и комфортния престой на гостите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15