UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.02.2018


Софтуерните решения на UCS в Ростов-на-Дон ще помогне в провеждането на световното Първенство по футбол през 2018


   Представителите от UCS - фирма „Технология на успеха” извършиха цялостна автоматизация на хотел „Benamar” в Ростов на Дон. В рамките на проекта в работата на хотела бяха въведени професионалните системи за автоматизация: Абонамент, Shelter и R_keeper.

   Четиризвездният хотел „Benamar” се намира в центъра на Ростов на Дон. Хотелът предлага на своите гости 70 комфортни стаи, SPA-салон, а ресторанта „Наполеон” има 3 банкетни зали и собствен охраняем паркинг. За оптимизиране на работата на услугата на рецепцията, ръководството на хотела реши да въведе професионална система за автоматизация Shelter. Освен основния модул, предназначен за управление на настаняването, рецепцията на хотела беше оборудвана с модул онлайн резервация (хотелът „Benamar” планира да бъде домакин на гостите по време на Световното Първенство по футбол, който ще се проведе в Ростов). За да се опрости вътрешното счетоводство, беше извършена интеграция на Shelter с базираното на 1C. Също така инженерите от фирма „Технологичен успех” извършиха работа по интегрирането на системата Shelter с електронните хотелски брави ORBITA.   В ресторанта на хотела също е извършена комплексна автоматизация. Инженерите на фирмата са въвели системата R_keeper на 3 касови места, както и модула за счетоводство и управление на склада StoreHouse. Сега ресторантът „Наполеон” осъществява дейността си в пълно съответствие с най-добрите практики в счетоводство и в съответствие с изискванията на законодателството. Модулът за Web мониторинг в режим реално време позволява на мениджмънта на хотела отдалечено да преглежда оперативни отчети за работата на ресторанта.  SPA-салона е автоматизиран с помощта на професионална система Абонамент. Софтуерният абонамент позволява да се настроят посещенията на спа центъра, управление на графика и зареждане. Интегрирането с други софтуерни продукти прави престоя на гостите на хотела прекрасен, да се чувстват комфортно в SPA зоната, а бизнес процесите се контролират от управителите на комплекса.   Официално хотел Benamar планира да отвори врати до април тази година. Benamar ще се превърне в официалното място за настаняване на гостите повреме на Световното Първенството по футбол през 2018 г., което заедно с получените 4 звезди несъмнено ще превърне хотела в най-популярната туристическа дестинация в града.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15