UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.02.2018


Абонемент в фитнес-клуб „Лагуна” в град Ногинск


   Специалистите от фирма UCS автоматизираха първокласен фитнес клуб. Фитнес-клуб „Лагуна” се намира в град Ногинск - Московски регион на улица Рогожска 76.

    Фитнес клуб „Лагуна” е разположен в сърцето на града. На площ от 2000 квадратни метра са концентрирани всички услуги, които са необходими за постигане на спортни резултати и отдих, като се отчита индивидуалният подход към всеки клиент и широк избор от клубни карти. Така мениджърите на фитнес клуба ще изберат този вариант на картата, който ще се окаже най-приемлив и ще отговори на всички нужди на клиентите.   Във фитнес клуб „Лагуна” всеки може да намери нещо за себе си, да се отпусне след тежките работни дни в басейна или в спа зоната, да възвърне хармонията на душата и тялото със занимания по йога и пилатес, тонизиране на мускулите на тялото, развитие на координацията и издръжливостта в бойната зона.

  Занятията се провеждат както в групи, така и индивидуално, под ръководството на професионални треньори.   За да не се притесняват клиентите по време на тренировките за децата си, се предоставят специални програми. Квалифицираните треньори и преподаватели ще помогнат на децата да развият сила, издръжливост, координация, сърдечно-съдова и дихателна система, за да формират красива походка и правилна поза.

   Също така в клуба е възможно да се направи фитнес тестове, диагностика на сърцето (3D снимки), консултации с диетолог и лекар.   За да бъде работата на фитнес клуба „Лагуна” организирана и ефективна на всички етапи, и също така да помага на персонала да извършва дейностите на клуба, специалистите от UCS са инсталирали програмата „Абонамент”, с помощта на която се е извършило оптимизиране на работния процес, автоматизирана регистрация на посетителите, регистър на тренировките, организиран отчет и контрол на работното време на специалистите.   Благодарение на специалистите от UCS, са автоматизирани работните места на рецепцията, където администраторът на фитнес клуба регистрира клиентите, записва часовете за тренировки, приема плащания и провежда статистически данни за всички бизнес сегменти.

    Програмата „Абонамент” отговаря за формирането на база данни на клиентите и служи като удобен инструмент за управление на дейностите на клуба.

    С помощта на системата „Абонамент” можете да създавате финансови отчети, както и провеждане на анализи за всички бизнес сегменти. Успешното автоматизиране на такива големи обекти води до значително подобрение на софтуерните продукти, което позволява разширяване на пазара на съвременна автоматизация.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15