UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.03.2018


Новият формат на ресторанта със софтуерни решения на UCS


   Цялостна автоматизация се извърши от представителите на UCS - фирма „Карбис”, като инсталираха R_keeper система, съвместно с StoreHouse, също така настроиха вътрешен телефон и необходимото оборудване в новия проект ilForno Group - ресторант Burger & Pizzetta.

  Burger & Pizzetta нарушава стереотипите за обичайно представяне на ресторанта в търговския център. Ресторантът отвори врати през септември 2016 година в атриум „Берлин” на втория етаж на ТРЦ „Европейски”. В кухнята на ресторанта работи шеф Били Шабани и главния шеф готвач Глен Балис. Разнообразно меню и качествените продукти на достъпни цени, стилен интериор разпределено на зони и удобни мебели, всичко това ще предразположи всеки клиент да се отпусне.   Интериорният дизайн е разработен от архитектурното бюро на Мария Жукова MMZ Projeсt (Erwin, Duran Bar, Food Embassy и др.). От панорамните прозорци на Burger & Pizzetta можете да видите столицата, Министерството на външните работи, хотел „Украйна”, високата част на „Киноцентър на Красной Пресне” и комплекса от сгради на Московското Правителство на ул. Нов Арбат. Също така в ресторанта, над една от масите е сложен ярък арт обект. Той е символа на ресторанта - три метровия месингов носорог на кожени колани.   Философията на ресторанта е – sharing is caring, елате с повече приятели, поръчайте храна „на масата”, така че всеки може да опита колкото се може повече ястия. Основно място в менюто заемат хамбургерите и пиците. Бургерите се пекат в ресторанта по специална рецепта, създадена от смели експерименти, говеждото месо се доставя от руски доставчици.       Например, бургер с говеждо месо, фирмения бургер B&P е с горещо мексиканско гуакамоле и салца сос или вегетариански с фалафел и сос на базата на кисело мляко и мента. Всяка пица е с пълнеж от истинско гастрономическо откритие: 4 сирена със сладко от манго, скариди със соеви кълнове и джинджифилен сос, пикантен фалафел и необичайната комбинация от сирене с корейски кимчи.    Другите ястия в Burger & Pizzetta – са най-добрите традиции на smart comfort food - ястия съставени от обикновени съставки. Рецепти събрани от всички краища на света и се допълват с авторски щрих на Глена Балиса: тиквена салата с хумус и печена ябълка, виетнамска салата от зеле, скариди и пилешко филе, задушено агнещо с елда, крехко патешко с пюре от пащърнак и други.

   Като система за управление на ресторанта, представителите от UCS - компанията „Карбис”, инсталираха програмата R_keeper, която следи работата на персонала и спомага за повишаване на скоростта и качеството на обслужването на клиентите. Автоматизирането на счетоводството и съхранението се извършва от софтуера на StoreHouse. Тя позволява да се контролира изцяло потреблението на продуктите, ефективно да се управлява себестойността, правилно да се организират покупките и да се наблюдават действията на персонала.

    Като се има предвид спецификата на заведението, представителите от UCS инсталираха и създадоха отдалечен достъп до камерите с мобилен телефон и таблет, аудиосистема, както и осъществено управление на музиката в различните части на залите на ресторанта и въведената система за лоялност. В допълнение, компанията „Карбис” проведе цялостно обучение на персонала за работа с програмите и оборудването.    

Благодарение на високата компетентност представителите от фирма „Карбис” инсталираха софтуера успешно, което имаше положителен ефект върху динамиката на бизнеса и нивото на обслужване.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15