UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.03.2018


Французский пекарь” в град Екатеринбург под ръководство на R_keeper_7


   С помощта на специалистите от фирма UCS – „Хорека Айти” в град Екатеринбург, автоматизираха седми пореден ресторант от веригата на „Французский пекарь” инсталираха програмата R_keeper_7, и както бонус система за лоялност – R_keeper_CRM.

  „Французский пекарь” - 365 дни в годината има ароматно кафе и пресни сладкиши, на което могат да се насладят ценителите на истинското екологично кафе от клас Specialty. Бариста с удоволствие ще сподели с клиентите информация за зърното, от което се произвежда кафето, и ще може да опише подробно всички характеристики на тази напитка.   В първия си работен ден заведението отвори в седем часа сутринта, и до днес собствениците на кафенето не променят това правило. При това остават единствената кафе-сладкарница в града, която отваря вратите си толкова рано. „Ние искаме да направим добро първото впечатление на следващия ден за всеки човек, който идва при нас” - обясняват собствениците на кафенето.   Сладките на „Французский пекарь” няма да останат без да им се обърне внимание, в допълнение към курабийките, има около четиридесет и пет вида кифлички и различни десерти. Също така в менюто на кафето се предлагат кафе и чай, греяно червено вино и разнообразни млечни коктейли.

   За да се поддържа високото ниво на обслужване и уникалната атмосфера на заведението, ръководството от веригата на „Французский пекарь” като система за управление избраха програмата R_keeper_7 на UCS.   Модулността на тази система ви позволява да разрешите почти всеки бизнес проблем: поддържане на пълен отчет в заведението, наблюдаване на дейностите на кафенето, осигуряване на индивидуален подход към всеки клиент, своевременно да се осигурят най-необходимите отчети и много други. В допълнение представителите от Екатеринбург инсталираха и модул R_keeper_CRM, който помага за формирането на различни маркетингови програми за клиентите.    Системата осигурява автоматизация на всички видове лоялност: отстъпки, бонуси, депозити, клубни карти във всички необходими комбинации и също така ви позволява да свържете всички външни обекти, участващи в програми за лоялни клиенти.

    В базата данни R_keeper_CRM един клиент може да има много карти и различни сметки, което прави възможно да се приложи гъвкава структура за изграждане на програми за лоялност.

    Жителите и клиентите на Екатеринбург знаят, че за да се забавлявате и да се насладите на ароматно кафе в приятна атмосфера, достатъчно е да посет кафето „Французский пекарь”.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15