UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.03.2018


Софтуерни решения на UCS на върха на Приэльбрусья


   Представители от UCS – фирма „21 Век Консалт” автоматизираха хотел ELBRUS PLAZA, който се намира в село Елбрус. Проектът бе реализиран само за три дни и благодарение на установените програми на UCS, които напълно да отговарят на очакванията на собствениците.

  Новият хотелски комплекс ELBRUS PLAZA е построен през 2018 година и се намира в живописната долина Баксанска, заобиколен от борова гора на националния парк „Приелбрус”. Това е идеалното място, от което можете да се запознаете със ски пистите на Елбрус.



   Елбрус е уникално място за почивка, лечебни минерални извори, чист въздух и разнообразен релеф, подходящ за обучение на професионални спортисти, както и за тренировки, тийм билдинг и други дейности в планината на надморска височина 2000 метра.



   Основните места за спортен отдих на Елбрус са поляните „Азау” и „Чегет”, които са в непосредствена близост до хотела. През 2006г. тук е построен нов кабинков лифт, успоредно на съществуваща въжена линия. За да пътувате до ски пистите и кабинковия лифт, от хотела има организиран постоянен транспорт.



   Хотелът разполага с капацитет от 120 стаи, стаите са по категория Standart, Panorama, Luxe. За фирмени клиенти има специални оферти и система от отстъпки.



    Всяка стая е оборудвана с модерни мебели, сателитна телевизия и тераса с изглед към планината. На цялата територия на хотела има уелнес център, фитнес център, склад за оборудване, спортна зала, ресторант и караоке бар. Всяка сутрин в хотел ELBRUS PLAZA се сервира закуска. Гостите на хотела могат да се насладят на гледката към Елбрус и околностите му, които са достатъчни за каране на ски и сноуборд.



   За да се направи работата на целия комплекс да бъде ефективна на всички етапи от дейността, беше решено да се приложи цялостно инфраструктурно решение: системата за автоматизация на ресторанта R_keeper, интегрирана система за автоматизация на хотели Shelter.

   Под управлението на Shelter и R_keeper, в комплекс ELBRUS PLAZA се обединяват всички процеси - от оптимизация на работата с клиентите, бързото настаняване до осигуряването на храна. Интегрирането на софтуерни продукти ви позволява автоматично да прехвърляте поръчки от ресторанта на обща сметка на клиентите, която може да бъде платена при напускане на хотела.

   За да работят ефикасно и безпроблемно, представителите от UCS - фирма „21 Век Консалт”, проведоха обучение за целия персонал на ELBRUS PLAZA, с цел по-подробно изучаване на установените програми.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15