UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.05.2018


Ресторантни улици StrEat в Москва под ръководството на R_keeper_7_Cloud


  В сградата на бившия завод „Динамо”, на ул. Ленинская Слобода сега се намира истинска гастрономическа улица StrEat, която обединява под един покрив 38 концепции за улична храна от различни страни. Благодарение на представителите от UCS – фирма Vimtex, няколко заведения в хранителния магазин бяха автоматизирани от програмата R_keeper.  StrEat - разнообразни концепции за улични храни от цял свят, събрани на едно място. Максим Попов, който по-рано е ръководил Даниловски пазар, стартира проект Фудмаркет в сградата на мебелния център „Румер”.На ул.Автозаводска той построи истинска ресторантьорска улица, чието пространство беше разделено на няколко улици и алеи. Например, на бул.Пол Бокюзе има Приморски и Арменски алеи. В района има декоративни светлини, пътни знаци, дървета, а диоднитe лампи с дневна светлина осветяват площ от 2 500 кв.м.  Сред участниците – има мексиканска, индийска, гръцка, хавайска, италианска, грузинска, арменска, китайска и виетнамска кухня. Някои концепции са отдавна известни на московския пазар: индийското кафе Kurkuma, кафе-сладкарница „Человек и пароход”, кафене „Сегодня мидии”, Duck It, Bo Moscow, „Паста место”, Yo Carry&Sushi, сладоледена къща „Джелатерия”, гръцкото заведение „Кухня Кипра”, заведение за морски дарове Seafood Factory. Също така е открита втора зала, в която са разположени проекти: PizzaRim, „Лаборатория кафе”, No Junk Food, както и „Праймбиф Бар”, и Mexicana.

  За да поддържа високо ниво на обслужване и бързо да се приемат поръчките на клиентите, представителите от UCS - фирма Vimtex, инсталираха програмата R_keeper_7_Cloud. В ресторанта Mexicana и магазина за месо „Праймбиф Бар”, също инсталираха програмата на R_keeper, която позволи да се подобри качеството на услугата.   „Праймбиф Бар” е заведение за бързо хранене в необичаен формат. Всеки клиент може да избере за себе си ястие - сочни бургери, стекове от различно печено месо, което веднага ще бъде подготвено от внимателния персонал на „Праймбиф”, а на клиентите, които се колебаят служителите на заведението ще помогнат за избора им.

  Специалистите от Vimtex са автоматизирали няколко вериги месни бутици „Праймбиф Бар”, които ви позволяват да вземете под внимание всички нюанси на заведенията, работещи във формат отворена кухня и магазин.

  Инсталирането на система R_keeper_7_Cloud позволи да се реализира формата на магазина и ресторанта за бързо хранене на една каса, да се поддържа система за счетоводно отчитане на теглото на продуктите, както и да получават пълните отчети за ястия и полуготови продукти. В момента воденето на отчети за суровините и полуготовите продукти, както и контролът на персонала, стана лесно и ефективно. Собствениците на заведението получават пълно ежедневно отчитане, необходимо за функционирането на обема на работа. Специалистите на Vimtex проведоха автоматизация на няколко точки на Фудмаркета на ул.Автозаводска, което позволи да се вземат под внимание всички нюанси на заведенията, работещи във формат отворената кухня и фудкорт.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15