UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.05.2018


UCS - 26 години успех!


  На 28 май UCS (програма R_keeper) празнува своята 26-та годишнина! За бизнеса това е един чудесна възраст, когато вече има и с какво да се гордеем, но все още много предстои.

   Фирма UCS е създадена през 1992г. от възпитаниците на Московския институт за стомана и сплави (МИСиС), скромни, млади специалисти, страстно ентусиазирани от програмиране - Григор Гуревич и Евгени Малахов.  Идеята за бъдещето на бизнеса им подсказва съсобственикът на ресторант „Манила”, който разбра, че ИТ технологиите ще помогнат за управлението на разходите и поръчва на младите програмисти да автоматизират складовете и счетоводството, и в крайна сметка те решават да се заемат с тази дейност сериозно и регистрират компанията си.

   В началото на 90-те години пазарът за автоматизация на ресторантьорския бизнес бе практически свободен. И така, опитът, натрупан в реализирания проект „Манила” беше полезен и за други ресторанти, тръгнаха нови поръчки, а първият голям клиент беше ресторант „Росинтер”.  Постепенно продажбите тръгват по-бързо и други ресторанти все по-често чуват за продукта на младите програмисти. Така, първо е автоматизиран ресторант „Ацтека”, след това „Бар&Грил” и ресторант „Санта Фе”.

   След съгласуване на партньорството с първите регионални представители, стартират продажби в регионите Санкт Петербург, Екатеринбург и Новосибирск. С течение на времето броят инсталации на R_keeper на месец възлиза на 300-500, и такова количество на пазара повече никой друг не е правил.

   В последствие R_keeper започна да завладява чужди пазари, а днес софтуера на UCS се продава във всички страни от бившия СССР, както и в Унгария, България, Румъния, Чехия, Германия, Виетнам и Монголия.

    През това време създателите успяха не само да изградят най-голямата компания за автоматизиране на ресторантьорския пазар, но и да разработят технологични услуги за хотели, кина и развлекателни центрове. По този начин днес UCS предлага на своите клиенти комплексно „пакетно” решение.   Автоматизирахме повече от 50 000 ресторанта в Европа, Азия и Африка и над 180 професионалисти в офисите в Москва и Воронеж, ежедневно усъвършенствахме продукти и услуги.

   Към днешна дата UCS е лидер в автоматизацията и уверено завладява нови пазари.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15