UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


29.05.2018


Самарските представители на фирма UCS – „Юпитер24” автоматизираха столовата на служителите на полицията и на Руската гвардия


  „Юпитер24” – представители на фирма UCS в Самара, автоматизираха отчета, инсталираха седмата версия на програмата R_keeper в Ресторанта за хранене СГЭУ(СДИУ) на служителите на полицията и на Руската гвардия, в който са използвали индивидуални ръчни RFID чипове.  Повече от четиридесет години Учебно-производственият ресторант за хранене СГЭУ(СДИУ) в Самара осигурява на студенти, преподаватели и служители на университета вкусна и здравословна храна. Основният принцип на работата на ресторанта не се е променил от времето на Съветския съюз - менюто е топло, балансирано и за приготвянето на ястията се ползват само пресни сезонни продукти от местни производители.  Над десет хиляди сътрудници на полицията и войници от Руската гвардия ще пристигнат от други региони на Русия в Самара, за да помогнат за поддържане на обществения ред в дните на голямото спортно събитие. Настаняването на персонала е планирано с три хранения на ден и ще се осъществява съвместно с висшите учебни заведения в града.

   За да се осигури бързо обслужване и изчисляване на потока на клиентите на ресторанта, представителите от Самара – „Юпитер24”, инсталираха съвременна програма R_keeper_7, позволяваща да се контролира и осъществява ефективната дейност на ресторанта. За изпълнение на водене на отчет и контрол на излишък и недостиг, както и проследяване на процеса на управление на работния процес, е въведена система за складово отчитане – StoreHouse.   За автоматизиране на отчета на хранене на полицейските служители и служителите на Руската гвардия, в ресторанта за хранене СГЭУ(СДИУ) ще се използват и индивидуални ръчни RFID-четци. Такива идентификатори четци улесняват разпознаването на различни обекти, например стоки в магазина, подвижни средства по време на транспортирането им, помагат да определят местоположението, да не говорим за широките възможности за идентификация на документи и имущество.   С помощта на програмата r_keeper_7 се създава централизирано управление на ресторанта: финансово и маркетингово планиране, контрол на работата и мотивация на персонала, програми за лоялност, касов и складов отчет.

   В допълнение, компанията „Юпитер24” извърши инсталирането на модул за система от персонални депозити-отстъпки. С нейна помощ е планирано да се поддържа единна база от данни за клиентите с възможност за получаване на необходимите оперативни и окончателни отчети. Също така бяха извършени дейности за свързане и настройване на оборудването.

   Благодарение на софтуера в ресторанта за хранене на СГЭУ(СДИУ) обслужването на полицаите и войниците на Руската гвардия се извършва по-бързо, сведени са до минимум образуването на опашки, съответно ще се увеличи пропускателната възможност.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15