UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


31.05.2018


R_keeper_7 в Сан Диего - един от най-старите ресторанти в Москва


  Представителите от UCS фирма Vimtex автоматизираха R_keeper_7 в един от най-новите проекти- ресторант „Сан Диего”, разположен на ул. Школьной.   Ресторантът „Сан Диего” е открит в началото на 90-те като музикален клуб-бар, който е бил насочен към различни жанрови концертни проекти на известни музиканти и по-късно се превръща в дом на виртуози и импровизатори от различни жанрове.  Две уютни зали чакат своите гости всеки ден, така че ако първата зала попада в стила на Ню Йорк през 50-те години, втората зала предава (разказва) друга история. Стените и сводестите тавани оформят перфектно запазена тухлена зидария, а готическият здрач засилва цялостния ефект на таванското помещение.

   Концертната програма създава неповторима атмосфера на ресторанта. Изпълнения тук има всеки ден, а не само за уикенда. Музикалният съпровод напълно съответства на идеята на заведението: тук има разнообразие от музика- от класически американски блус и легендарни джаз хитове до еврейски мотиви и авторски песни.   Клубният бар разполага с богата гама от алкохолни и безалкохолни напитки, вкусна храна и, разбира се, на достъпни цени. Също така в Сан Диего се празнуват семейни тържества, банкети и приеми, фирмени партита и сватби, както и детски партита за деца и техните родители.

   Разнообразието от ястия от американската, мексиканската и европейската кухня позволява да се удовлетворят изискванията на всички клиенти на ресторанта. Дневните бизнес обеди, класическите ястия и оригиналното обслужване няма да оставят безразлични и най-изтънчените гастрономи. Големият избор от коктейли и богатото меню ще позволят на клиентите всяка вечер да се насладят на добро вино или на маркова фирмена бира.   За управление на заведението, поддържане на високо ниво на обслужване, както и на специална атмосфера на ресторанта, фирма Vimtex инсталира модерна система R_keeper_7, която позволява пълен контрол по време на работа на ресторанта, воденето на отчети, бързо обслужване на клиентите и, разбира се, организиране на вечерни концерти, които толкова обичат клиентите на клуб „Сан Диего”.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15