UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.06.2018


Нови възможности в Grand Fitness клуб с помощта на програмата Абонамент


  Още един нов фитнес клуб от популярната мрежа Grand Фитнес, е открит в град Калуга, на улица Московска. Преди това фирма UCS направи цялостна автоматизация на клуб от тази мрежа, който се намира на улица Плеханов, с помощта на система за управление на спортни и развлекателни комплекси – „Абонамент”.

   Grand Fitness е на 3 етажа и 3600 квадратни метра - за ценители на качествен фитнес и максимален комфорт. На първия етаж има закрит паркинг, а на втория - клиентска зона (рецепция, отдел продажби), детски клуб, съблекални, и първата зала за групови занимания до 50 души. На третия етаж има фитнес зала с площ от 700 квадратни метра, и втората зала за групови програми.   Всички зони на клуба са проектирани в съответствие с високите стандарти, като всеки детайл е обмислен в съответствие с нуждите за работа с клиентите. Тук работят професионални треньорски състав, който включва световни и европейски шампиони, както и международни майстори на спорта. Всички треньори имат високо спортно или медицинско образование и сертификати от международни признати фитнес организации.  С цел да се осигури ефективната работа на фитнес клуба и да се контролират всички бизнес процеси, UCS въведе програмата „Абонамент”, която помага да се организира работата на клуба на всички етапи от дейността. С инсталирането на въртящи се врати и идентификационната система в комплекса, е оптимизирана работата на рецепцията, поради което броят на служителите е намалял два пъти. Трафикът в клуба е планиран да бъде голям, и за да се обслужва целия поток от клиенти, на рецепцията са планирани осем служители, но с въвеждането на идентификационната система броят им бе намален до четирима души.   Благодарение на възможността за идентификация с програмата „Абонамент”, специалистите на UCS намалиха разходите, подобриха сигурността (в клуба няма да могат да минат нерегистрирани потребители), а също така повишиха качеството на услугата. Така например, във фитнес зала с помощта на „треньорски монитор” монтиран от специалисти на UCS, инструктори в залата самостоятелно определят необходимостта от актуални за момента тренировки за клиентите, а също така се отписват, извършват контрол и анализ на своята дейност.   В скоро време специалистите на UCS планират да инсталират пропускателна система за паркиране, до която всеки клиент ще получи достъп чрез своята лична гривна.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15