UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


04.07.2018


R_keeper обединява хората в бар CMI


  Представители на UCS в Узбекистан – фирма Rkeeper-Uzbekistan, направиха цялостна подмяна на системите за автоматизация със софтуерни продукти, които значително спомогнаха за повишаване на скоростта на обслужване и качеството на услугата в бара CMI. Проектът е реализиран в рамките за 3 дни, включително и системните настройки.

   Бар CMI – това е центърът на нощния живот на столицата на Узбекистан, чиято история датира повече от 10 години. Тук идват за уникална атмосфера и настроение, не само младите хора от града, но и творци на изкуството. В бар CMI има дълъг бар който е 37 метра, откъдето бармани-професионалисти подготвят повече от 50 вида авторски коктейли и предлагат разнообразни напитки от широк асортимент. Уютна сцена, която се намира вътре в заведението, изпълняват най-добрите диджеи, както и поканени музиканти. Бар CMI често организира различни тематични партита за своите клиенти, а персоналът на заведението се опитва да въведе своите „оригинални изяви” в развлекателната програма.   Първоначално заведението работи като нощен клуб, но след модернизацията проектът се реализира с нова концепция, според която едното заведение работи като нощен клуб, а второто - като бар за вино, който работи през деня. Бар CMI – това е обслужване на високо ниво, достъпни цени и нощни доставки за целия град. Менюто в заведението се е увеличило значително, добавяйки към своите позиции нови ястия, както и различни хамбургери и дори кнедли. В отделен артикул се разпределя „Меню късна вечеря”, и домашно приготвени десерти и сладкиши.  За да се гарантира, че всички бизнес процеси функционират ефективно и гладко, представителите на Узбекистан направиха подмяна на система за автоматизация и софтуер, инсталиран от фирма UCS, което позволява на заведението да автоматизира всички процеси. С помощта на R_keeper работата на бар CMI се подобри, скоростта на услугата се е увеличила значително, което позволява да се поддържа не само високо ниво на обслужване на всички етапи от дейността, но и да се увеличи броя на постоянните клиенти.   Благодарение на въвеждането програмата R_keeper_7 и инсталиране на станции за сервитьори и касиери, които позволяват бързо приемане на поръчки, плащате сметки, комфорт за клиентите, удобството за работа на персонала се увеличава значително. За автоматизацията на отчета и склада, помага програмата StoreHouse, който изпълнява пълен контрол върху разходите на продуктите, ефективно управлява себестойността и също така ви позволява да организирате правилно покупките и да наблюдавате действията на персонала на заведението.

   Също така в бара CMI инсталираха лична система за отстъпки R_keeper_PDS - инструмент за създаване на програми за лоялност за заведението. Благодарение на гъвкавостта на настройките за персонална система за отстъпки - R_keeper_PDS, това решение помага на ресторантьорите да създават карти за отстъпки и ваучери за подаръци, което значително увеличава лоялността на заведението и привлича още повече клиенти.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15