UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.07.2018


R_keeper и StoreHouse поддържат високо ниво на обслужване в една от най-добрите фурни в Омск


 Фирма „Сотос”, представители на UCS в Омск, автоматизира мрежата на „Провият” за сладкарски изделия със съвременни софтуерни решения: R_keeper_7 и StoreHouse. Проектът беше реализиран в рамките на три дни.

  Пекарната „Провият” за първи път е открита в Омск преди десет години, в центъра на бул.Маркс. Няколко години по-късно високото качество на изпичане, богатия асортимент останаха непроменени, способни да изненадат дори най-изкушеният купувач. Първата пекарна е създадена с идеята и простото желание да опише атмосферата на сибирското гостоприемство, уют и гастрономически възможности на региона.   Към днешна дата Пекарната „Провият” е голяма фирма за печене на хляб. Това е разпознаваема марка на града и гаранция за качествени продукти, както и за ежедневни подобрения.

  Ново откритото заведение от голямата верига се намира на ул.Красный Путь(Червен Път) - поради което броят на служителите в мрежата като цяло се е увеличил. Там всички бизнес процеси вече са променени, благодарение на инсталираната програма R_keeper_7, инсталацията се извършва в резултат на успешната автоматизация на цялата мрежа „Провият”.  Благодарение на работата на представителите от „Соттос”, веригата от заведения са направени в един и същи стил. Създаден с необходимия хардуер и софтуер. Във всичките вериги фурни има собствена кухня и доставка на продуктите, а приготвените ястия, се продават в същия ден.   Благодарение на гъвкавостта на персоналните настройки на системата за отстъпки R_keeper_PDS, „Провият” предлага на своите гости да участват различни програми за лоялност и използване на отстъпки на продукти в мрежата от заведения. Касиерните станции се изпълняват като моноблокове с програмата R_keeper. Във всеки един от четирите търговски обекта в пекарната са монтирани каси и кантари, конфигурирани са клиентски екрани и пакети с банкови терминали.   С автоматизация на счетоводството и склада помага софтуерната програма StoreHouse_5, която позволява да се упражнява пълен контрол на изразходваните продукти, ефективно управление на себестойността, правилно организиране на покупки и наблюдаване действията на персонала. Модулът също улеснява значително работата на счетоводния калкулатор при постоянната борба срещу повторното сортиране, тъй като системата съдържа удобни механизми за автоматично заместване и пълен контрол на всички остатъци. Всички пекарни са обединени в „централния офис”, който позволява да се консолидира информацията за продажбите и да се види общата картина на бизнес процесите във всички точки с две кликвания.

  Това е седмият обект в мрежата от сладкарници „Провият”. Същата верига има ресторант и супермаркет, автоматизирани с програмата R_keeper_7. С инсталирането на съвременна програма R_keeper_7 бе обхванат и друг квартал на града, което означава, че бизнес процесите в него са добре установени и работата се осъществява ефикасно на всички етапи. В бъдеще представителите от „Соттос” планират взаимноизгодно сътрудничество с успешно развиващата се и доказана мрежа от пекарни в Омск.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15