UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.07.2018


Аквапарк в центъра на град Актобе е автоматизиран с софтуерни решения на UCS


 Благодарение на работата на представителите от Казахстан – фирма „Пионер” автоматизираха аквапарка, откриването на който е посветен на годишнината на столицата е град Астана. Това е първият аквапарк в града, чието отваряне чакаха всички жители.

  На двадесетата годишнина на град Астана, дългоочаквания подарък получиха жителите, парк за семеен отдих „Първият президент” - Tree of life Aqtobe. Аквапарка е построен според всички международни изисквания и е оборудван с най-новите технологии. В парка има много развлечения както за деца така и за възрастни. Там е изградено игрище за мини-голф, кино на открито, стена за катерене, въжен парк, библиотека, зоопарк, сезонна ледена пързалка, планетариум, стойки за стрелба с лък и арбалет и др. На територията на парка Tree of life Aqtobe има разнообразни тераси и зона за разходка, площадки за тенис, волейбол и други игри, както и кафене.   За да се гарантира ефикасното функциониране на новия воден парк в град Актобе, беше решено да се автоматизира работата на комплекса, с помощта на съвременният софтуер от фирма UCS. Така, благодарение на работата на представителите, три продукта са интегрирани по сложен начин, които спомагат ефективно да поддържат дейностите на парка и служат като универсални инструменти за управление.  С помощта на програмата „Абонамент” се извършва контрол на входа на водния парк, където са монтирани два турникета. Работните места на рецепцията на парка, което позволява на персонала да проследява запълването на парка и да раздава гривни за посещение на територията. Благодарение на системата „Абонамент” и нейните гъвкави настройки, аквапарка може да реализира отстъпки, бонуси и промоции, както и да настрои таксуването за посещение в зависимост от дните от седмицата и категорията сезонни билети, с или без допълнителни услуги.   С помощта на гривната с установен ограничен лимит, всеки гост може да посети кафенето, намиращо се на територия, за да поръча разнообразие от ястия и напитки. Благодарение на представителите от фирма „Пионер”, интеграция на софтуерни продукти „Абонамент” и R_keeper_7, счетоводство и тяхното изпълнение се извършва в една система, която позволява на гостите да се плаща на изхода от парка. Представителите инсталираха четири каси с приложението електронна опашка, така че посетителите на парка да могат удобно да използват услугите на кафенето. Програмата StoreHouse, която е интегрирана с R_keeper, поддържа инвентара на балансите. Софтуерът модул извършва инвентаризация, анализира търсенето на ястия, позволява пълно автоматизиране на процеса на управление на производството. В бъдеще собствениците на водния парк ще открият ресторант, лоби бар и спа център на територията на Tree of Life Aqtobe.   Благодарение на компетентното изпълнение на проекта от представителите от Казахстан, вътрешните процеси на водния парк са подредени и изгладени, което позволява да се осигури на посетителите комфортен престой. Системата „Абонамент” и R_keeper_7, заедно с модула StoreHouse, помагат както на възрастните, така и на децата да получат максимално удоволствие да посетят парка. До есента се планира да се открие закрит плувен басейн, ресторант и хотел.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15