UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.07.2018


„Абонамент” помага да усетим магията на гравитацията


 Специалистите от UCS автоматизираха център Big Wall - един от най-големите стени за катерене в Русия, която включва не само батутна арена за начинаещи, но и професионалисти за тези, които се занимават с гимнастика, акробатика и планински ски.

  Big Wall – това е център, където идват тези, които са решили за пръв път да опитат да се катерят, както и професионални спортисти. Това е чудесно място за спорт и активна почивка. Място, където се развиват умения за скално катерене, опитва се нещо ново, изпитат се нови емоции и се придобиват акробатични умения.   Целта на проекта е да развива скалното катерене не само като спорт, но и като средство за комуникация между хората. Тук всеки ще намери нещо за себе си Центърът включва: батутна арена с възглавници BagJump, карате курсове, доджбол, спортни батути, акробатични стени и уникална осем метрова катерушка - всичко това и много повече е на разположение на посетителите на едно място.

  По-рано центърът се намирал на ул.Савеловской, но сега се помещава в търговски център „ВЕГАС”, на ул.Мякинино. Модерен, стилен батутен парк и професионални инструктори ще помогнат на всеки да усети силата на гравитацията и да подобри своите физически умения.  За оптимизиране и ефективно управление на центъра специалистите на UCS инсталират професионална програма, която позволява автоматизирането на работата на комплекса – „Абонамент”. Програмата е инсталирана на три работни станции на касиерите на центъра и още три работни места в кабинета са допълнително автоматизирани. С помощта на „Абонамент” работният поток е оптимизиран, може да се разчита и на поддържане на клиентска база данни, продажба на входни билети, а също така и за контрол на данни за посещенията на батутната арена, благодарение на установените турникети.   На територията на Big Wall са разположени инфо-плазма, на която се показва информация за предстоящите сесии, както и оставащото време от тези завършващи. Ако останат още пет минути до края на сесията, гласовото известие се активира и се показва информация за тази сесия, която ви позволява да контролирате времето, прекарано в центъра.   С помощта на автоматизацията на процесите, скоростта на обслужване на клиентите се увеличава, нивото на обслужване се увеличава и рискът от злоупотреби от персонала намалява.

  Успешното автоматизиране на обекти от този тип води до значително подобрение на софтуерния продукт в развлекателния сегмент на бизнеса.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15