UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.08.2018


Програмата „Абонамент” помага за развитието на бъдещите шампиони


 Специалистите от фирма UCS автоматизираха два футболни клуба с програма „Абонамент”. Първият клуб се намира на улица Калужка а вторият футболен клуб – Footy, се намира на улица Мневника, в Москва.   Footy - това не е просто място, където децата да играят футбол, това е клуб, където всяко дете е заобиколено от грижи и внимание, в спортна атмосфера създадена от служителите. Уникалността на проекта е в това, че всичко в клуба е пригодено за деца: дори теглото и размерите на топката, да не говорим за специалните съблекални. Докато малките спортисти играят футбол под строго ръководството на професионални треньори, родителите могат да прекарват времето си в спортното кафене и да гледат тренировките от телевизионния екран, който се излъчва на живо.  За оптимизиране на работата на клуба, увеличаване скоростта на обслужването на клиентите, поддържане високо ниво на обслужване, намаляване на риска от злоупотреби от страна на персонала - помага универсална система за управление на спортни комплекси програмата „Абонамент”, създадена от експерти на UCS.

  Така например, с помощта на програмата клиентската база данни се поддържа и формира, продават се карти за посещения и се записват часове за тренировки. За да се контролира отчитането на спортния комплекс, се извършва анализ на всички сегменти на бизнеса, която позволява на ръководството да открива необходимата информация и за регулиране на бизнес-процесите.   Специалистите на UCS автоматизираха две работни места: за продажба на сезонни билети, посещения и закупуване на продукти в спортно кафе в клуба.

  Идвайки в клуб Footy, родителите дават клубната карта на администратора и получават електронна гривна което е ключ към шкафчето в съблекалнята. С помощта на гривната можете да платите и за храна и напитки в спортното кафене: програмата „Абонамент” ви позволява да прехвърлите сума за поръчката по сметката на клиента. Внасяне на пари по сметка, както и плащане на абонамент за посещение, можете да го направите и при администратора.   Фирма UCS винаги се радва да подкрепя проекти, които не само оказват положително влияние върху популяризирането на спортния начин на живот, но и служи като подкрепа и развитие на футбола в страната.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15