UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.08.2018


„Абонамент” управлява скоростни писти за картинг клуб в Новосибирск


 Представителите на UCS в Новосибирск, „Соттос-НСК” (Група „Карбис”), реализираха проекта за автоматизация на клуб K-54 с помощта на система за управление на спортни и развлекателни комплекси – „Абонамент”.   Картинг клуб „К-54” е един от първите картинг клубове в Новосибирск. Основан през 2006 г. от група ентусиасти, клуб от малка писта е израснал в цяла мрежа от писти, разположени в центъра на Новосибирск в закрития паркинг на търговски и развлекателни центрове „Галерия Новосибирск” и „Роял Парк” и две трасета на открито.  Имат 50 професионални картинги - на руски, немски и италиански производители. Клубът отговаря на всички изисквания за безопасност и използва само сертифицирано оборудване. Картинг трасето „К-54” е малко, но много интересно - много стръмно и дълги завои ще дадат много впечатления и тръпка както на децата, така и на възрастните гости на клуба.  За да осигури ефективната работа на картовия клуб и да контролира всички процеси, „Соттос-НСК” въведоха програмата „Абонамент”, която помага да се организира работата на клуба на всички етапи от дейността. Системата дава възможност да наблюдавате продажбите, да управлявате резервациите и да записвате предварително клиентите в различните точки на града, тъй като клубът използва една база данни за работа. С помощта на онлайн отчети с програмата „Абонамент”, се извършва анализ на работата във всички точки в мрежата.

  Също така, инсталирането на системата „Абонамент” направи възможно въвеждането на електронни ваучери за подаръци, чрез които привличането на гостите в клуба стана още по-ефективно. Автоматизацията с помощта на системата „Абонамент” позволи да опрости работата на персонала на картинг клуба, което го прави ефективен на всички етапи от дейността, което позволява на клубния екип да поддържа високо ниво на обслужване във всички точки на мрежата.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15