UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.10.2018


R_keeper_7 в „Ресторант Невесомост”


 Благодарение на представителите от „ЮСИЕС Санкт Петербург” в Санкт Петербург, автоматизираха панорамния ресторант Nevesomost със съвременната програма R_keeper_7.  Ресторанта се намира на десетия етаж на Хотел „Веденски”, откъдето се открива панорамна гледка към Петербург, катедралата Свети Исак и историческия център на града. Кухнята се управлява от Игнат Гаврилов, който преди това е работил под ръководството на шев Адриана Кетгласа, чийто ресторант е отличен със звезда Мишлен. В менюто западните традиции се комбинират с азиатски мотиви: бульон в супата том-ям е заменен от йогурт, вместо израелска паста добавиха патешки гърди. Всеки сезон шев-готвача планира да добави нови ястия от европейската и руската кухня. Също така се предлага уникалния десерт „Невесомость” – бисквити с крем. Заведението планира годишно да обновява менюто.

  Широките технически възможности на ресторанта позволява да се организират всякакви събития: закуски, обеди, сватби с резервация на място. При празнуване на рожден ден, нашите клиенти получават торта, като подарък от нашата сладкарница.  Специалистите от „ЮСИЕС Санкт Петербург” проведоха интегрирана работа по автоматизация на работните места за сервитьори, касиери и мениджъри. Освен това е инсталиран и софтуерния модул – „Мобилен сервитьор”, който е модерен заместител на бележките, позволява да приемате поръчка директно от масата на клиента, което помага да се избегнат грешки и бързо обслужване. За реализацията му може да се използва на всеки смартфон на базата на iOS или Android. Сервитьорът въвежда поръчка, която веднага отива в кухнята с отпечатването на номера на сервизния принтер и се запазва автоматично в касовата станция.

  За обслужване на банкети и различни мероприятия в системата на R_keeper_7 има специална опция банкетни поръчки. С нейна помощ може да се приема авансово плащане с издаването на фискален бон, създаване на резервации с дата, време, броя на гостите и информация за клиентите. Освен това, можете да разпечатате договора във формат А4.  Благодарение на инсталираната от представителите на „ЮСИЕС Санкт Петербург” програма R_keeper_7 и необходимите модули, целта на проекта се оправдава: всички процеси на заведението се автоматизираха, увеличи се скоростта за обслужване на клиенти, поддържане на високо ниво на обслужване, а също така се наблюдава пълен контрол върху работата на персонала на всички етапи от работата.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15