UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.10.2018


Shelter v.2 в хотел „Хуторок” в центъра на Улан-Уде


 Фирма UCS в град Улан Уде, направиха автоматизация на хотел „Хуторок” с помощта на софтуера Shelter v.2 – система за управление на хотелски комплекси.  Хотел „Хуторок” се намира в град Улан Уде, недалеч от историческия, културен и бизнес център, който съчетава в себе си бизнес-дейности, забавления и спокоен за почивка. Всички стаи в хотела са обзаведени в индивидуален стил с дървени мебели. Той предлага безплатен wi-fi, климатик и телевизор. В хотел „Хуторок” има и кафене, където се сервира бурятска и европейска кухня. В събота и неделя в кафенето се провеждат различни развлекателни програми.  За ефективно управление на хотела специалистите от фирма UCS извършиха инсталация на софтуерната програма Shelter v.2, която ви позволява не само да организирате ефективното функциониране на услугата резервация и настаняване, но и успешно да управлявате дейността на други звена, контролиране на всички бизнес процеси вътре в хотела, а персонала – повече време да отделя на гостите.

  Автоматизираха цялата ежедневната работа на персонала с клиентите на хотела: резервация на стаи, в това число чрез канали за продажба с помощта на Channel Manager, предоставяне на информация за свободните места, регистрация на гостите, настаняването им по стаите, работа със сметки и подготовка на данни за счетоводството, както и качване на данни в „УФМС” в автоматичен режим с помощта на специален модул. Също така ръководството на хотел „Хуторок” винаги има информация за натоварен период на хотела, включително прогнози, анализ на данни за определен период от време и статистически данни за гостите.  За да работи хотела ефективно и безпроблемно, фирма UCS проведоха обучение за целия персонал на хотела, с цел задълбочено проучване и ефективна работа с програмата Shelter v.2.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15