UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.10.2018


Shelter в хотел GOLD FIT & SPA в Краснодар


 Благодарение на работата на представителите от фирма UCS и фирма „Технология на Успеха”, автоматизираха и инсталираха софтуера Shelter - хотелската система за управление в хотел Gold Fit & SPA.  Хотел Gold Fit & SPA се намира в град Краснодар на улицата Покрышкина. Хотела предлага 68 комфортни и модерни стаи, охраняем паркинг, 2 ресторанта, SPA зона и фитнес. Интериорът е проектиран в лаконичен стил. Панорамни прозорци и големи пространства, ново оборудване, оригинални видове фитнес дейности и разнообразие от SPA услуги, просторен басейн и уютен детски клуб - всичко това очаква гостите на комплекса.  В рамките на проекта за автоматизация представителите от Ростов на Дон представиха електронната заключваща система ORBITA в стаите и инсталираха програмата Shelter.

  За да се направи работата ефективна на всички етапи от дейността, решиха да приложат интегрирано инфраструктурно решение: системата за автоматизация на ресторанти R_keeper, интегрирана със системата за управление на хотели Shelter. Програмата автоматизира цялата текуща работа с гостите на хотела - резервации, предоставяне на информация за свободните места, регистриране на гостите и настаняването им в хотелската стая, както и изготвяне на данни и счетоводни отчети с експортиране в счетоводната програма 1C.  Под управлението на Shelter и R_keeper в хотел Gold Fit & SPA, оптимизирана е работата с клиентите на хотела, която обединява всички процеси на хотела, от бързото настаняване до кетъринга. Интегрирането на софтуерни продукти ви позволява автоматично да прехвърляте поръчки от ресторанта до общата сметка на госта, която може да бъде платена при напускане на хотела.

  В резултат на работата ръководството на хотела получи контрол над бизнеса на всички етапи на работа, както и за управление на лоялността на гостите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15