UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.10.2018


R_keeper поддържа високо ниво на обслужване в ресторант-музей на XIX век


 Благодарение на цялостната работа на представителите от Грузия - фирма UCS Georgia, автоматизираха ресторант-музей UOLLI в град Батуми, в който ще видите старини европейски традиции и нови архитектурни паметници.

  UOLLI заема първия етаж на старо имение на булевард „Мемед Абашидзе” №43. Ресторант-музея на XIX век, до ден днешен принадлежи на семейството на известния лекар Платон Гигинеишвил. Нивото над ресторанта запазва оригиналния интериор на миналия век и дори неговия медицински кабинет, където той е приемал пациенти.  Цветовата гама на интериора на ресторанта UOLLI е розов, изумрудено зелено и цвят бордо. „В Грузия виното тече като вода, тук ще ви кажа, че винопроизводството е родено в Грузия, въпреки че всяка страна има своя собствена версия по този въпрос”, казва дизайнерът Иван Познайков, който разработи интериорния дизайн на ресторанта – за това направих широкомащабни инсталации от бутилки с незабравим интериор. Първо е вертикална стена от бутилки, която посреща гостите на входа. Второ е голям полилей, осветява терасата. За оформяне на интериора на ресторанта отне три месеца усилена работа и 1700 бутилки вино.  В UOLLI има няколко зали. Има обща всекидневна със специално проектиран бар, стая за малка компания, която иска да се усамоти, прекрасна светла веранда, собствен двор богато украсен с растения.  Кухнята на ресторанта се състои от традиционни грузински ястия, както и европейско меню. Богата винена листа, разнообразен избор от коктейли и десерти. За да се поддържат услугите на високо ниво, и за да се увеличи скоростта и качеството на услугата, грузинските представители- UCS Georgia инсталираха модерна, професионална система за управление на ресторанта - R_keeper_7. Воденето на складовия отчет помага програмата StoreHouse с допълнителните работни места за персонала, която има интеграция с R_keeper_7.  С помощта на софтуерния модул се осъществява провеждането на инвентарицация, анализира се търсене на ястия и процеса на управление на производството е напълно автоматизирано. Освен това системата ви позволява да наблюдавате и оптимизирате работата на ресторанта, като избягва ситуации с кражбата на продуктите.  Представителите на UCS в Грузия провеждат обучение на персонала на ресторанта, така че работата на заведението да носи високи приходи и да радва своите гости.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15