UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


29.10.2018


Автоматизация на кулинарната мрежа „Буше” с помощта на софтуерни продукти на UCS


 Специалистите от Челябинския филиал на UCS – фирма „ДатаКрат-Е”, автоматизираха кулинарната мрежа на „Буше” в град Калуга и инсталираха модерен софтуер, който помага ефективно организиране на бизнес процесите в мрежата.

  „Буше” е кулинарен цех в град Курган, има собствена история, която започва с откриването на първото заведение през 1994 г. В мрежата има около 10 цеха и след няколко години работа високото качество на подготовка и, разбира се, богат асортимент, който може да изненада дори и най-опитните гастрономи. Менюто се основава на подготовката само на естествени продукти, без да се използват консерванти и подобрители. В „Буше” има повече от 50 вида сладкиши и десертни торти: сладкиши, фирмени торти, фунийки с различни пълнежи, бисквити, сладоледени торти и много други. Оригиналност, качество и естетика се съдържа във всяка торта, основната съставка е любовта, добавена към всеки десерт от производителите на сладкарските изделия.  Кулинарната мрежа „Буше” избраха автоматизираната модерна система за управление на ресторанти - R_keeper_7. Програмата дава възможност за подобряване на взаимодействието в кулинарната мрежа, като същевременно осигурява автоматизирано управление на всички бизнес процеси в заведенията.  Воденето на сладовия отчет в кулинарната мрежа „Буше”, помага програмата StoreHouse, установена от фирма „ДатаКрат-E”, благодарение на която се извършва контрол на складовите запаси, създава условия за нормалното функциониране на кухнята, а също така извършва инвентаризация, анализ на търсенето на ястия и идентифициране на най-популярните позиции. Също така представителите от UCS установиха необходимото специализирано оборудване за точна и структурирана работа на мрежата, което помага за подобряване на качеството и скоростта на обслужване на посетители и персонал, позволява да се избегнат грешки при работа с програмата.

  В резултат на това фирма „ДатаКрат-E” извърши серия от комплексни стъпки, които позволиха на кулинарната мрежа „Буше” да функционира ефективно, за да получат високи печалби и най-вече да бъдат клиенто-орентирани за да зарадват гостите си.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15