UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.11.2018


„Централния пазар” под управлението на R_keeper_7


  В резултат на активното развитие на пазарите в столицата, както и техните обновявания, на булевард „Рождественски” отвори врати „Централен пазар”. Тук, представителите от UCS – фирма Vimtex автоматизираха няколко заведения, инсталираха съвременен и надежден софтуер – R_keeper_7.

  Днешно време продължавайки историята на търговията на площад „Трубаня”, „Централният пазар” веднага стана важен символ на големия град. Проектиран в духа на 19-ти век, сградата на пазара се вписва перфектно в пейзажа на булеварда. В духа на времето и в съответствие с най-модерните тенденции: това са не само търговски центрове с първокласни продукти за всеки ден, но и най-добрите бутици с готови храни, които можете да си закупите.  На първия етаж има магазини за храна от руски, виетнамски, гръцки, мексикански, американски, китайски, корейски, дагестански, близкия изток, индия, япония, узбекски и грузински произход. Тук също е отворена кафе-сладкарница в съветски стил.

  Благодарение на интегрираната и ефективна работа на представителите на UCS – фирма Vimtex, автоматизираха няколко заведения: K-Town, „Жарим шпарим”, „ПраймБиф”, „Том ям кафе”, „Тянем потянем”, UMI Oysters, подбраха необходимо оборудване, за работата на всяко заведение. Всички проекти са стартирани бързо и в кратки срокове, което позволява бързо да започнат и да приемат своите клиенти.

  В заведенията K-Town, „ПраймБиф” и UMI Oysters е инсталирана програмата на R_keeper_7_Cloud. Модулността на дадената система ви позволява да разрешите почти всеки бизнес проблем: да поддържате пълните записи в заведенията, да предоставяте индивидуален подход към всеки гост и да предоставяте най-необходимите отчети.  Много от проектите, които се намират на Централния пазар, са уникални, със собствена концепция и атмосфера. Например ресторант UMI Oysters е бистро, и е сред най-добрите 50 ресторанта в Москва, известни със свежи морски дарове. Те идват направо от Япония със самолети от собствени купувачи, работещи на пазара за риба и морски дарове „Цукидзи” в Токио. Най-свежия продукт на пазара за риба и морски дарове в Япония се доставя от куриери - партньори за UMI, който работят двадесет години на руския пазар. Благодарение на това сътрудничество, приемливите цените в UMI Oysters успяват да се запазят. Също тъка кафе K-Town е нов проект за град Москва, с корейска кухня. Управителя на кафето е ресторантьора Александр Кан.

  Инсталирането на програмата R_keeper_7, от фирма Vimtex, позволи да се реализират различни формати на ресторанти и кафенета, както и получаване на пълна отчетност за различни ястия и полуготовите продукти, които се продават. Сега воденето на отчета за ястия, суровини, полуфабрикати, контрола върху работата на персонала стана по-лесно и по-ефективно, а собствениците на заведенията получават пълноценен дневен отчет, необходими за функционирането на бизнеса.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15