UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.11.2018


„Абонамент” в популярната фитнес мрежа клуб Chekhov – в град Ташкент


  Най-голямата верига от спортни клубове се автоматизира с помощта на програмата „Абонамент”, благодарение на представителите на UCS – фирма Vades Smart Technologies в град Узбекистан.

  Chekhov е голяма фирма за фитнес услуги, чието висше ръководство, висококвалифицирани специалисти, участваха в откриването и организацията на работата в много фитнес клубове в Санкт Петербург и други руски градове. Всеки клуб има площ от 1200 квадратни метра, а клиентската база на мрежата има около 10 000 посетители, от които 50% активно посещават фитнес клубове. Мисията на клуба е да направи престоя в него възможно най-ефективен и комфортен. Днес в град Ташкент има пет клуба.

  Клубът разполага с около тридесет различни вида групови програми: класическа и степ-аеробика, силови програми, танцови уроци, аква-аеробика, както и разработени специални програми за хора с увреждания. Има уроци за деца на възраст от 1.5 до 16 години във всички спортни зони, разработени съобразно възрастовите особености и интереси.  Съществува квотна система за продажба на клубни карти. Клубна система включва безплатно посещение на комплекса, в рамките на определен период от време, наличието на индивидуална безконтактна карта за всеки член на клуба, която ви позволява да използвате всички основни услуги на фитнес центъра в рамките на избрания вид абонамент.  Фитнес клуба Chekhov включва: детска секция за баскетбол, мини футбол, салон за красота, зала за масажи, съблекални с финландски сауни и фитнес бар. Всяка година служителите на мрежа Chekhov посещават различни обучения и семинари, за да подобрят уменията си, както в град Ташкент, така и в чужбина.

  За да стане клубът по-ефективен на всички етапи от своята дейност, както и да решава въпроса за контрола на достъпа и автоматизирането на процеса на провеждане на персонални тренировки и услуги описване на бара, е въведена програмата „Абонамент“. С нейна помощ се контролира входът към фитнес клуба, където са инсталирани турникети, и благодарение на гъвкавите настройки на програмата, клубът може да реализира програми за отстъпки и да коригира цените на посещението в зависимост от дните от седмицата и категорията на сезонните билети. Благодарение на работата на представителите на Ташкент, Vades Smart Technologies, контролът на посещенията във фитнес клуба се подобри, гостите започнаха да използват клубни безконтактни карти, във фитнес бара изписването на услугите стана автоматично. Също така опрости процедурата за записване на персонални тренировки и таксата за треньори. Това беше важен показател, тъй като развитието на другите проекти, работещи в мрежа на Chekhov, зависеше от изпълнението на този проект.С помощта на успешната автоматизация на бизнес процесите на клуба, скоростта на обслужване на клиентите се е увеличила, нивото на обслужване се повиши, рискът от злоупотреби от страна на персонала е намалял. „Програма Абонамент” е отговорна за създаването на клиентска база данни и служи като удобен инструмент за управление на дейностите на клуба.

  Успешната автоматизация на фитнес клуба, която включва не само фитнес залата, но и различни други области, значително подобрява софтуерния продукт и на пазара за автоматизация като цяло.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15