UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.12.2018


R_keeper в новия проект на Аркадий Новиков – Avocado Queen


  На една от най-популярните гастрономически улици на столицата – „Патриаршие пруды”, стана един уникален проект. Основно в менюто присъства авокадо, и от там идва и имeто на ресторанта - „Avocado Queen”. А R_keeper, създаден от специалистите на UCS, помага да се поддържа високо ниво на обслужване и ефективна работа.

  „Avocado Queen” е проект на ресторантьори Аркадий Новиков, Антон Пински (Валенок, Магадан, Фабрика за сирене) и готвач Глен Баллис (Маргарита Бистро, Пушка, Гленуил) с концепцията за здравословна храна и авторски коктейли. В барната карта на „Avocado Queen” в момента включва пет авторски коктейла: ягодов Berry Pleasure, пикантни Inspiring и Brising, плодов Awaking и коктейл с авокадо - Delicate Avocado. Специален раздел с шейкове: с босилек, авокадо с лен или чиа семена.  Специално внимание е отделено на разнообразни ястия, разбира се, от авокадо, които отдавна се ползват от вегетарианците и любителите на здравословния начин на живот, които следват гастрономически тенденции, и са внимателни към здравето си и в същото време се наслаждават на вкусната храна. Основната съставка на различните сортове в ресторанта са от Доминиканската република, Южна Африка, Мексико, Перу и Колумбия. Менюто се фокусира върху ястия за здравословно хранене, основани на авокадо от различни сортове. Особеност е комфорта както за вегетарианците, така и за месоядците поради богатия избор на ястия. Също така в допълнение към авокадо, можете да добавите морски дарове или риба.  Дизайнът е декориран в светли, пастелни цветове с цветни акценти и допълнен от ярки детайли под формата на медни лампи и тюркоазено барче. За да се поддържа високо ниво на обслужване, специалистите на UCS инсталираха модерен и надежден софтуер - R_keeper_7 и автоматизирани работни места за персонала. Модулността на тази система ви позволява да решите почти всеки бизнес проблем: да поддържате пълни записи в заведението, да контролирате бизнес процесите, да предоставяте индивидуален подход към всеки гост и да предоставяте своевременно най-необходимите отчети. За да се осъществи ефективно отчитане в ресторанта и да се контролират излишъците и недостига, беше въведена складова счетоводна система - StoreHouse. Характеристиката на продукта е висока производителност и минимални системни изисквания за инсталация в заведения. Осигуряване на онлайн контрол и управление на ресторанта от разстояние, подпомагане на инсталирания модулен уеб мониторинг. С него можете да видите всички отчети за текущата смяна в реално време: вижте средната сметка, отворените таблици, броя на продажбите. Освен това, като използвате уеб-мониторинг, можете да изпращате съобщения до служителите директно в касовата станция: например, „препоръчваме новото ни ястие на гостите”.

  Програмата R_keeper_7 е необходима за компетентно отчитане в заведението, мониторинг на персонала, финансово планиране, маркетингови предложения и поддържане на обслужване на високо ниво.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15