UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.01.2019


Италиански ресторант работи с програмата R_keeper_7


  Заведение, което има своя собствена история и уникална атмосфера в центъра на Москва на бул. „Никитски” - „Винен пазар”, инсталираха модерната, седма версия на програмата R_keeper. Благодарение на работата на представителите на UCS - Vimtex, беше извършена работа по прехода към текущата версия, както и избраното необходимо оборудване. Откриването на първия „Винен пазар” през 2012г. в бар Cervetti, собствениците на ресторанта не предположиха, че гостите биха харесали този формат толкова много. По това време понятията за винени барове и ресторанти не бяха толкова популярни. Следователно, следвайки настоящите тенденции и изисквания, бар Cervetti се превърна в нов „Винен пазар”.  Трансформацията на пространството на „Винен пазар” на бул. „Никитски” се извършваше постепенно и без да се затваря бара за ремонт. Гостите имаха възможност да видят как се появяват оригиналните винени шкафове от кутии, голям брой дървени мебели, много огледала, стари винени аксесоари, дизайнът се променя и, разбира се, виното, за което лично отговаря сомелиерът - Петър Кисеев. Особеност на при избора на вино е цената му, която започва от 900 рубли на бутилка и изключва всякакви допълнителни такси.

 Менюто на ресторанта се допълва с нови брускетти и други традиционни винени предястия, които допълва вкуса. От откриването си, заведението работи с програмата R_keeper. Представителите на UCS - фирма Vimtex, извършиха бърза актуализация на софтуера към модерната версия на R_keeper_7, която ви позволява да упражнявате пълен контрол върху работата на ресторанта, да водите отчет и своевременно да обслужвате гостите. Освен това специалистите на Vimtex извършиха частична подмяна на оборудването и коригираха локалната мрежа за стабилизиране на системата. Благодарение на компетентността на специалистите, цялата работа беше извършена за кратко време, което позволи на заведението да работи както обикновено. С помощта на преминаване към нова версия на програмата R_keeper_7, служителите на заведението могат да използват повече функции, за да поддържат високо ниво на обслужване, да управляват залата, да осигуряват интелигентен контрол на всички етапи на работа и да получават пълна аналитичност на заведението в един прозорец. Програмата помага да се осъществи ефективна работа на ресторанта и да направи престоя ви в него не само богат на впечатления и емоции, но и да се почуствате комфортно.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15