UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.01.2019


Съвременен подход към театралния живот: R_keeper в Московския театър „Съвременник”


  Представителите на UCS - фирма Карбис инсталираха програмата R_keeper, която помага да се осъществи ефективна работа на театралния бюфет и да направи престоя в него уютен и впечатляващ.

 Театърът е основан през 1956г. от група млади актьори - възпитаници на МХАТ. Директор и първият художествен ръководител на театъра е Олег Николаевич Ефремов. Настоящият художествен ръководител е народна артистка на СССР Галина Борисовна Волчек. Под нейно ръководство театърът проведе първото си турне в САЩ - първо през 1978г., а след това и през 1990г. През 2007г., след изпълнения на Бродуей, театър „Современник” стана първият чужд театър, получил престижната награда за Drama Desk Award. Роден през времето на Хрушчов, театър „Современник” стана първата театрална група, създадена не с решение „отгоре”, както е било в съветските времена, а по инициатива на възпитаниците. Това беше тяхното творчество. Те развиват и защитават собствената си визия за психологически театър.  Днешният театър „Съвременник” е екип от ентусиазирани и талантливи съмишленици. На този етап, техните умения са усъвършенствани и много известни художници стават признати майстори. Галина Борисовна Волчек работи повече от четиридесет и пет години, но, според мен, основната победа е, че през всичките тези години тя работи ежедневно, за да реализира мечтата на основателите на театъра - да създаде ансамбъл от съмишленици. Театърът е много популярен в днешно време, билетите за спектакли се купуват предварително, за да се видят известни постановки. Също така, специален при посещението на театъра е бюфетът, където зрителите могат да обсъдят получените емоции от спектакъла и да се насладят на сладките сладкиши и любимата напитка. Най-вкусните сладкиши - с ябълки, месо със гъби и пелмени са в театър „Съвременник”. В допълнение, театър „Съвременник” запазва дългогодишна традиция в Москва и продължава да продава сладолед. За да не се забави публиката на театъра, а актьорите започват представянето си навреме, персоналът на бюфета трябва да обслужва гостите възможно най-бързо. За тази цел представителите на UCS - фирма Карбис, инсталираха четири каси на модерна, професионална система - R_keeper_7, която помага да се увеличи значително скоростта на работа, да се увеличи ефективността и да се минимизират дългите опашки по време на прекъсвания, така че да не пречат на театрални постановки. Седмата версия на програмата ви позволява бързо да приемате поръчки, да плащате сметки и да избягвате закъснения, като по този начин повишавате нивото на обслужване. Освен това R_keeper_7 включва много модули, които могат да бъдат подбрани поотделно, в зависимост от необходимите функции на заведението, като по този начин се осигурява ефективно управление на всички бизнес процеси.

 Днес много велики актьори продължават да блестят на любимата си сцена. Те подготвят за себе си достойна промяна, способна да запази стила, принципите и репертоара на една от легендарните сцени на Москва и Русия.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15