UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.05.2008

Електронен бележник на сервитьора
Най голямата българска верига ресторанти «Happy Bar&Grill» оптимизира обслужването с помощта на преносими терминали на компанията UCS.
До момента са внедрени над 120 бр. електронни бележници за сервитьорите със системата «R-Keeper Mobile station». Мобилните устройства са марка CASIO. След дълги тестове бе избран модел IT 10, като най подходящ за тази дейност. Благодарение на електронните бележници, времето за получаване на напитките и ястията на клиентите се е намалило на половина, което значително увеличи скоростта на обслужване на клиентите. Преди въвеждане на системата «R-Keeper Mobile station», всеки сервитьор първо записваше поръчката на обикновен бележник, след това маркираше на компютър (POS), и след това се разпечатваха поръчките от мини принтерите на бара и в кухнята. Сега сервитьора въвежда в електронният бележник Вашата поръчка и след потвърждение се пуска веднага в производство.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15