UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.10.2011

Автоматизиран закрит комплекс за зимни спортове в Литва


Snow Arena е един от най-големите закрити развлекателни центрове за зимни спортове в Европа. Общата дължина на трасетата е 1100 метра. В комплекса едновременно могат да почиват до 1000 посетители. Развлекателният център разполага не само с трасета за ски-спортове, но и с парк за сноуборд, школа за фигурно пързаляне, барове, ресторанти, както и детски кътове за забавления. Планира се комплексът да бъде посетен от около 170 000 човека в течение на годината.

Всички места и услуги за развлечения са автоматизирани и интегрирани от фирма “UCS Baltic”, което включва: продажба на билети, контрол на достъпа, управление на шкафчетата на клиентите, наем на оборудването, ресторанти и баровете.
Посетителите на комплекса могат да закупят еднократни карти или карти за многократна употреба /абонаментни/. С тези карти могат да бъдат заплатени всички услуги в ресторанта и бара, наема за оборудването, да се отварят и затварят шкафчетата. Продажбата на картите се извършва чрез терминалите за самообслужване.

За наем на оборудването се използват съответните бар кодове на инвентара. Всички заведения за хранене се управляват централизирано чрез системата R-Keeper V 7. Системата е настроена така, че посещенията в ресторанта или бара по време на карането на ски, например, не се зачитат.

В комплекса са инсталирани 10 касови терминала със софтуер R-Keeper, 9 каси с програмата АБОНАМЕНТ /включително наем/ и 3 терминала за самообслужване.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15