UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.12.2011

При автоматизирането на центъра за развлечения са използвани следните програми:
- система за управление сметките на гостите – R-Keeper CRM;
- единна система за управление на персонала – Global User Manager;
- система за управление на игрални апарати, атракциони и развлекателни зони - Game-Keeper;
- система за управление на местата за обществено хранене, както и при игра на боулинг, билярд и др. – R-Keeper;
- професионална билетна система – UCS-Премиера.

На територията на развлекателния център се намират:
- Кино Star&Mlad с 9 зали /7 от които са с възможност за прожекции на 3D филми/, и с възможност за 1686 зрители. Сградата разполага и с концертна зала за 508 места, с възможност за провеждане на шоу програми, концерти, мюзикъли, конференции и други подобни мероприятия.
- Най-големият в Европа закрит парк за атракциони Star&Mlad - многофункционален развлекателен комплекс на площ 10500 кв.м., разположен на 2 етажа на Сити-парк „Град”. Неговата уникалност е в това, че работи целогодишно и на територията му са разположени 26 съвременни и популярни атракциони за всички възрасти и вкусове.
- Детски център Star&Mlad — това е мащабен и уникален проект, на чиято територия /2000 кв.м./ , е разположен истински детски град, предлагащ на децата цял един свят, създаден специално за тях.
- Прекрасен леден комплекс Star&Mlad — един истински зимен курорт, предлагащ всичко необходимо, за да може през цялата година да се наслаждавате на приятен отдих с Вашето семейство и с приятелите си. Общата площ на комплекса е 3670 кв.м., размерът на ледената пързалка е 60×30 м.
- Воден парк Star&Mlad — третият по големина в Русия — уникален образователно-развлекателен комплекс на обща площ 4400 кв.м., от които 1500 кв.м. заемат експозиционни обекти, като аквариуми, акватерариуми и др.
- Боулинг Star&Mlad — голям и съвременен център за игра на боулинг с 40 пътеки и с професионални инструктури.
- Билярден клуб – оборудването на клуба включва: 10 маси за игра на руски билярд /6­-10 футови и 4­-12 футови/ и 16 маси за игра на американски пул .

Местата за хранене включват 10 ресторанта и кафе.
Официалният сайт на Сити-Парк ГРАД - http://www.cityparkgrad.ru/

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15