UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


04.07.2012

Продадени са първите 1000 лиценза за мобилен терминал на сервитьора, изработен на базата на Apple iPod Touch 4G

За първите 4 месеца от стартиране на продажбите са реализирани 1000 лиценза за мобилен терминал на сервитьора на базата на Apple iPod Touch 4G, който е съвместим с основните професионални системи за автоматизиране дейността на ресторанти R-Keeper V6 и V7.

Сред ресторантите в България, първи оценили качеството и ефективността на предлаганото от фирма UCS мобилно решение за автоматизирано приемане на поръчки непосредствено на масата на клиентите и предаването им в системата в on-line режим, са няколко десетки известни ресторанти и кафета, в т.ч. и вериги ресторанти. Можете да видите сервитьори, приемащи Вашите поръчки с помощта на модерни устройства в комплекс „Камелот” на яз. Искър, ресторанти “Happy Bar&Grill”, ресторанти FANSY, ресторанти „Victoria”, ресторант Сидония, ресторант "Back Ground", ресторант 31-ви км, Пицария Сан Марко - Перник, Хийт комплекс - Пещера, Скара Бар 1 - София и др.
До момента в България има внедрени над 400 мобилни устройства включително и на база Apple iPod.

Предлаганото решение е незаменимо при обслужване по време на бизнес обяд, например, или при голям наплив на клиенти, т. к. използването на мобилен терминал значително съкращава времето за приемане на поръчката и постъпването й в системата, повишава скоростта на обслужване и оборотността на масите. Терминалът работи чрез WiFi и е изключително подходящ за открити помещения, тераси и площи през лятото, където, поради една или друга причина, е трудно извършването на окабеляване с цел включване в мрежата на стационарен терминал.

Устройството поддържа до 10 часа непрекъсната работа, което позволява на сервитьора да работи спокойно по време на цялата смяна, без да се грижи за зареждането му. Висококачественият LCD екран осигурява голяма яснота на изображение и изключва възможни грешки при натискане на сензорните бутони.

Мобилният терминал на сервитьора, изработен на базата на Apple iPod Touch 4G, е иновационен стандарт при обслужване на клиентите !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15