UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.07.2012

С лице  към клиента

 

Всички технологични нововъведения, създаващи допълнителни удобства на клиента, не убягват от вниманието на собствениците на ресторанти. Това в голяма степен е валидно за заведения от типа Fastfood – имайки предвид характера на тези заведения, за контакт с клиентите се отделя не много време. Не винаги служителят има възможност да предложи на клиента интересни новини или да го информира за текущи маркетингови програми. Неговата основна задача е бързо и качествено да обслужи потока от клиенти и да оформи поръчките им без евентуални грешки.  

В помощ на служителите в заведения тип Fastfood е новото съвременно решение касов терминал R-Keeper на основата на моноблок MegaPos MP-3275L с допълнителен екран за клиентите. Докато касиерът вкарва поръчката в системата, клиентът има възможност на втория екран да вижда своята поръчка подробно и при необходимост да направи корекции – ако нещо е маркирано неправилно, както и да добави ястие, което е видял в рекламното поле.

С помощта на допълнителния екран клиентите се информират за всички новини и акции, които заведението предлага и на които си струва да обърнат внимание, а също така получават информация за откриването на нови заведения, за действащи програми за лоялност и др.   

Използването на моноблок и малките габарити на касата позволяват лесно да се инсталира на неголямо работно пространство. 15-инчовият LCD екран се характеризира с висока резолюция, голям ъгъл на гледане, отлична яркост и няма вредни лъчения. Терминалът е направен от издържлива пластмаса и е оборудван със система за пасивно охлаждане, което му осигурява дълъг живот на работа дори при експлоатация в тежки условия.  


Касовият терминал R Keeper на основата на моноблок MegaPos MP-3275L с допълнителен екран за клиента може да бъде поръчан в нашият отдел продажби.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15