UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.07.2012

Меню на ресторанта на iPadУспехът на всеки ресторант до голяма степен зависи от това по какъв начин е съставено и оформено менюто, по какъв начин е поднесено и лесно ли се чете от клиентите. Разработването на дизайна на менюто на един концептуален ресторант и неговото изготвяне изискват изразходване на значителни средства и време от страна на собственика на заведението. Още повече, менюто трябва периодично да бъде обновявано при създаване на нови ястия, специални предложения или поради това, че от честа употреба губи външния си вид.

 

Благодарение на бързото развитие на новите технологии и появяването на нови, умни устройства и програмни решения, на ресторантите се предоставя възможността да предлагат интерактивно меню на стилен и функционален таблет iPad, с чиято помощ клиентите могат не само да изберат ястия, да правят поръчки, но и да направят коментар относно нивото на обслужване в ресторанта или консумираните от тях ястия. Коментарите веднага попадат в системата и по този начин управителите или собственика на ресторанта могат да ги видят и да реагират своевременно, ако това се налага. 

 

Предимствата на електронното мено, в сравнение с обикновеното, за клиентите са много и разнообразни. Възможността да избираш от меню, съставено почти на всички езици, се оценява високо от чужденците. Наличието на няколко нагледни снимки за всяко отделно ястие не само го „продава” по-лесно, но и дава възможност на клиента по-лесно и бързо да направи своя верен избор. А за привържениците на диетичното хранене се предоставя подробна информация за състава и калоричността на ястията.  

Немалко са предимствата на електронното меню и за самия ресторант. То дава възможност своевременно да се актуализират и визуализират цените на ястията, които системата автоматично изчислява в зависимост от определените отстъпки съгласно деня от седмицата, часа /например сутрешно меню, бизнес-обяд, акции и др./, оперативно да се коригират грешки, да се внасят допълнителни описания и изображения, да се добавят нови ястия и акции – и всичко това, без да се налага да се препечатва целия тираж с меню. Получаването на обратна връзка от клиента дава възможност да се контролира ситуацията в ресторанта и бърза да се коригират възможните грешки и пропуски от страна на персонала. Специален раздел „Афиш” е предназначен за информиране на клиентите за планирани мероприятия или маркетингови програми, а също така предоставя възможност за предварителна резервация на подходяща маса за определено събитие. По този начин се привличат допълнителен брой клиенти, като се повишава тяхната лоялност към съответното заведение. Като допълнителна услуга собствениците на ресторанти могат да предлагат на своите клиенти и платен/безплатен достъп до интернет от електронното меню. Не на последно място като предимство може да се посочи и повишаване имиджа на ресторанта, подчертавайки неговата индивидуалност и технологичност. 

Решението RK-Order – електронно меню на базата на таблет Apple iPad, е интергрирано със системата за управление на ресторант R-Keeper V7. Изборът на устройство - Apple iPad - не е случаен – нито едно подобно устройство не може да се сравни с него по показатели за енергоефективност: зареждането отнема 30 – 40 минути, а продължителността на работа достига до 10 ч. На ресторантите се предоставя възможността да реализират свой индивидуален дизайн на електронно меню.

 

Ако искате да се откроите от останалите ресторанти, внедрявайте новите технологични решения и клиентите ще оценят Вашите усилия !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15