UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.07.2012

Нови технологии за приемане на поръчка в заведенията тип Fast Food

За заведенията тип Fast Food, предлагащи широка гама ястия в менюто си, стана достъпна технологията на диалогова гласова търговия, която в началото на 2012 г. бе разработена от фирма UCS по поръчка на немската верига за бързо обслужване Kochloffel  . Тази технология е внедрена в системата за автоматизиране R-Keeper V7, използвана от всички заведения на немската верига.

Технологията вече се използва и в руските заведения за бързо хранене от типа Fast Food.

 

Технологията предвижда особена схема на диалог между оператора касата и клиентите съгласно специално групиране на ястията в структурата на менюто. Тя помага на клиента да направи своя избор бързо и лесно, като при това за оператора процесът на приемане на поръчката се облекчава и регулира. Технологията значително ускорява приемането на поръчки, дава възможност за увеличаване сумата на междинния бон и повишаване качеството на обслужване като цяло в заведенията тип Fast Food .

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15