UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.09.2012

Burger King избира R-Keeper!

Фирма UCS получи статут на сертифициран доставчик на системата за автоматизация на ресторантите Burger King на територията на Русия.

Това събитие е предшествано от продължителна съвместна работа. Както е добре известно, в американския холдинг Burger King има стандарти за оборудване на ресторантите от веригата, които са задължителни за изпълнение във всеки регион на света. За да инсталира системата R-Keeper във всяко заведение на Burger King на територията на Русия, фирма UCS трябваше да получава отделно разрешение. Известните със своите високи стандарти за качество американски партньори, в лицето на европейското подразделение Burger King, дълго време проверяваха доколко системата съответства на необходимите изисквания и, в крайна сметка, взеха решение за оборудване на всички свои заведения в Русия със системата R-Keeper.

Към настоящия момент специалистите от фирма UCS вече извършиха смяна на действащите по-рано системи за управление в руските ресторанти от веригата Burger King. Новите заведения от веригата стартират със системата за автоматизация R-Keeper V7.

По официална информация „ВТБ капитал” съвместно с  ООО „Бургер рус”, най-големият франчайзополучател на Burger King в Русия, обявиха за създаването на СП Burger King Russia,  с огромен бюджет в региони, които получават ексклузивни права за франчайзинг на територията на Русия за срок от 20 г. До този момент Burger King не е предоставял на руски фирми такива изключителни права на собствена територия. Предполага се, че в резултат на агресивната кампания с партньор като „ВТБ капитал”, Burger King ще съумее достатъчно бързо да открие още много заведения в региона. По оценки на аналитици, пазарът на заведения от типа Fast Food в Русия има стабилен ръст от 20 % за година, което го прави изключително привлекателен.

По настоящем в Русия са открити 65 фирмени заведения, чийто собственик е най-големият франчайзополучател на  Burger King в Русия - ООО „Бургер рус”. Благодарение на инвестициите на „ВТБ Капитал”, в близките години се планира масово откриване на нови ресторанти във всички региони на Русия.  

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15