UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


Функционални възможности на UCS - Premiera

Професионална система за кинотеатри


Системата "Премиера", разработена от компанията UCS, Ви позволява пълен контрол на процеса на резервиране и продажба на билети в кина, театри, стадиони или циркове. Системата представлява комплекс, състоящ се от касови терминали (компютри със свързани специални принтери за печат на билетите) и мениджърски компютър, на който се осъществяват всички настройки на системата, както и отчетите за дейността на кинотеатъра. Също така в състава на системата е включен телефонен секретар на разписанието на прожекциите и наличието на свободни места въз основа на компютърна телефония (платка DIALOGIC).


Функции на мениджъра


 

 • Създаване на схема на зрителната зала (зали) - Вие можете да създавате схеми на разположението на местата, ценови схеми, категории на местата, балкони (в една зала можете да създадете няколко балкона, например, Партер и Балкон), които след това ще се използват от касиерите при продажба или резервация на билетите. На практика можете да създавате зали с всякаква сложност и геометрия.

 • Създаване на списък с филми

 • За всеки филм се определя име и продължителност, които впоследствие се използват за контрол и засичане на прожекциите по време. За всеки филм е възможно да уточните компанията - наемодател и да зададете времеви период на наема.

 • Създаване на списък на прожекциите
  За всяка зала (ако те са няколко) се създава разписание на прожекциите. Системата предупреждава за възможни разминавания в графика. Приключилите и още не приключилите прожекции се отразяват в режим на реално време. Възможен е и отчет по рекламни клипове

 • Определяне цена на билет
  Цената на билета зависи от два параметъра: категорията на мястото и вида на билета. В най-простия случай може да има само един вид билети. Но също така е възможно да създадете детски, за ветерани, празнични, билети за събота и неделя и т.н. В ценовата схема се определят цени и за двете: категория на мястото + вид на билета. В опростения случай тази комбинация е една и цената е еднаква за всички купувачи и за всички места. Можете да създадете няколко ценови схеми за различни прожекции. За всяка комбинация (категория на мястото + вид на билета) може да се определи собствен макет на билета (само при използването на принтери Datamax).

 • Регистрация на персонала за работа на касите на кинотеатъра

 • Създава се списък на персонала за работа на касите на кинотеатъра с определяне на права за достъп.

 • Построяване на отчети

 • Построяване на отчети за изминалите прожекции, печалба, посещаемост, аналитични отчети. Всички отчети са в режим на реално време. Също така има възможност потребителят да построи собствени отчети.

 • Функции на касиера

 • Работното място на касиера - това е компютър, свързан със специален принтер, на който се разпечатват билетите. Касиерът, в зависимост от зададените му права, може да продаде билет за всяка прожекция или да резервира част от билетите, използвайки съставената от мениджъра ценова схема. При необходимост може да оформи връщането на пари. Действията на касиера се контролират от мениджър на мениджърската станция. Касата може да работи в два режима на отчетност: фискален и билетен. В първия случай към касовия терминал се включва фискален регистратор, във втория - касиерът работи с билети на строга отчетност.

 • Направления на развитие

 • Internet-справки за разписанието на прожекциите и наличието на места

 • Резервиране на билети чрез Internet за постоянни клиенти

 • Взаимодействие на касата и мениджърския компютър чрез Internet

 • Система за управление на верига кина от централния офис

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15