UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


Видео контрол на касовите операции

Системата Видео контрол R-Keeper предлага уникална възможност за проследяване на касовите операции, която до сега се покриваше, макар и трудно, с помощта на обикновено видео наблюдение и касова програма. Всеки, който е пробвал да получи допълнителна информация, преглеждайки по часове видеонаблюдението и касовата си програма, знае, че това е трудно, неудобно, свързано с търпение и много загубено време. По този начин няма възможност дори да се проследят всички касови операции, направени корекции и др. Видео контрол R-Keeper е обвързан с всяка касова операция и записва в базата данни подробен протокол с видео запис. Може много бързо да се проследи точно какво се е случило в определени моменти през модула за отчети на системата. Чрез тази иновативност, възможността да не се въведат в програмата поръчки или покупки на клиенти, се свежда до минимум.
Софтуер R-Keeper се развива динамично, поради което и инвеститорите на нови обекти го избират още на проектно ниво. Това доказва, че интересът към новите решения на професионална система R-Keeper се увеличава.
Модулният принцип на програма R-Keeper позволява най-точно да се подбере нужният функционал на системата и да се разшири според нуждите на клиента, без да се прекъсват автоматизираните процеси. Настоящите ни клиенти могат лесно да добавят към системата си новият модул с подбрано видео оборудване.

Ако Вие не можете да определите избора си, посетете ни на място, и Вие ще можете да се запознаете отблизо с харесания от Вас модел.


Изтегли брошура
изтегли брошура

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15