UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


Принтери

В системата се използват два типа печатащи устройства:

  1. Слип-принтери /Slip/ – предназначени за печат на предварителни сметки на специални бланки. Бланките могат да бъдат двойни, за печат едновременно на сметката и копието, могат да съдържат логото на ресторанта и всякаква допълнителна информация. Такъв тип принтери се инсталират на терминалите на сервитьорите, барманите и касиерите.
  2. Принтери с ролков печат (Roll). Могат да се използват в качеството на принтери за сметки или на принтери за сeрвиз-печат. Принтерите за сметки са предназначени за печат на финални (фискални) сметки и касови отчети. Принтерите за сeрвиз-печат са предназначени за печат на поръчки в подразделенията (кухня, бар).

 

 

Фирма "UCS" предлага следните видове принтери:

  

 

 

Принтер Star SP298 - слип-принтер.

Предназначен за печат на сметки на бланки (размер А4/3): Интерфейс за предаване на данни - RS 232.
Технически характеристики

 

  

 

 

Star TSP 654 Ethernet

Принтер с малки габарити, висока надеждност и лесен за експлоатация. Скорост на механизма за печат - до 150 мм в секунда (в зависимост от качеството на хартията). Резолюция - 203 точки dpi
Интерфейс за предаване на данни - Ethernet
Технически характеристики

 

  

 

 

Принтер Sprint TM-200 Ethernet

Принтерът има добро съотношение в категорията "цена-качество" за термопринтери. Скорост на подаване на лентата - 18 сантиметра в секунда. Интерфейс за предаване на данни - Ethernet.
Технически характеристики

 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15