UCS Balkan - Софтуер за ресторанти, Софтуер за заведения, Софтуер за магазини, Софтуер за детски център, Софтуер за хотели, Складова програма, Софтуер за фитнес зали, Софтуер за СПА, Софтуер за доставки и други

Софтуер за хотел и ресторант

КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Нова технология Rk-Order

RK Order
Фирма UCS предлага на своите клиенти нова технология за приемане на поръчки в ресторантите. На пазара се предлагат компютърни устройства, които са успешна алтернатива на менюто "на хартия". Едно от тези изобретения са таблетите. Успешен представител на таблетите са IPad, производство на фирма Apple. По своите размери и дизайн това устройство е много подходящо за създаване на система за електронно меню и въвеждане на поръчка. Фирма UCS , отчитайки предимствата на това ново изобретение, е готова да предложи на своите клиенти нова технология на основата на програма R-Keeper V7, наречена Rk-Order. Клиентът има възможност сам да направи своята поръчка с помощта на IPad, като използва приложение Rk-Order. Начинът за преглед на менюто и въвеждане на поръчката е лесен и не би могъл да затрудни гостите на ресторанта. Разглеждайки електронното меню, клиентът може да види снимки на ястията с възможност за тяхното увеличаване, като по този начин придобива точна и ясна представа за предлаганите ястия. Всичко това способства за една положителна оценка на ресторанта от страна на клиента.
Мобилен сервитьор
Използването на Rk-Order прави много лесно и просто внасянето на каквито и да е промени в менюто. Повече не е необходимо да се препечатва целия тираж след направени корекции.

Изтегли брошура - мобилен сервитьор IPad
изтегли брошура

Мобилен сервитьор

Мобилните устройства и технологии трайно са навлезли в нашия живот.
Лесното им използване, удобството на достъп до информация, големите възможности за общуване са причина мобилните устройства да заслужат доверието не само като персонални помощници, но и като надежден и удобен инструмент за работа. Фирма UCS, лидер в производството на информационни системи за автоматизация на ресторантьорския бизнес, вече години наред предлага на своите клиенти мобилни решения за сервитьори . До неотдавна тези решения бяха достъпни главно на големите ресторанти и вериги от ресторанти поради високата стойност на необходимото оборудване. Софтуер за ресторант
Днес фирма UCS наруши тази тенденция, представяйки на пазара революционно като цена, достъпност и удобство мобилно решение, базирано на не по-малко революционното мобилно устройство на фирма Apple -IРоd Touch. Използването на IPod Touch позволява съществено да се намали "прага" за начало на използване на технологията и тя практически да стане достъпна за всеки ресторант, а възможността за работа съвместно с основните версии на касовата система Rkeeper V 6 и Rkeeper V 7, съществено улеснява стартирането и приложението на мобилното решение във Вашия ресторант.
Сервитьорът, оборудван с мобилен терминал, приема поръчката непосредствено на масата. По този начин се осигурява максимална скорост на приемане и точност на поръчката, боравейки с оперативните данни от касовата система за наличие на конкретни ястия, които имат промо акция, както и на комбо ястия.

Изтегли демо версия
Демо версия RkMobWaiter можете безплатно да изтеглите от интернет магазин App Store.


Изтегли брошура - мобилен сервитьор IРоd
изтегли брошура

05.02.2019


30.01.2019


21.01.2019


16.01.2019


28.12.2018


19.12.2018


11.12.2018


26.11.2018


22.11.2018


07.11.2018


31.10.2018Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15