UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


Оборудване за ресторант

Фирма UCS разполага с различни модели оборудване, представени на съвременния пазар, и предлага на своите клиенти най-добрите образци, които не създават проблеми при работа. Ние предлагаме модели, отговарящи на всички вкусове: нови модели, създадени въз основа на съвременните тенденции /терминали TouchScreen, мобилни терминали Palm PC, термопринтери и т.н./, а също така и модели, които вече са утвърдени и предпочитани от клиентите след години успешна работа. Това разнообразие от модели ни позволява да изберем оптималния за Вас вариант както по отношение на цена, така и на възможности.

 

Терминали
За нормалната работа в ресторанта е необходим не само софтуер, но и съответното оборудване. Това са терминалите за работа на касиерите, сервитьорите, барманите, без които не може да функционира нито едно заведение.

 

Фискални регистратори
За регистриране на паричните операции и изчисления в съответното заведение са необходими фискални регистратори.

 

Принтери
За нормалната работа в заведението са необходими и съответните принтери: за печат на сметки на клиентите, на отчети, на поръчки за кухнята и бара.

Допълнително оборудване
На тази страница е дадена информация за допълнителното оборудване, което се използва в програмния комплекс R-Keeper.

 

Ако не можете да определите какво точно оборудване Ви е нужно, заповядайте в нашия офис, където на място можете да разгледате моделите и да прецените кой от тях е най-подходящ за Вас.

 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15